Esma sonuçtan hiç memnun değil

Biyopsi Örneğinin Kaybolması Ve Tedavi Gecikmesi

31 Aralık 2024 13:23

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde 22.11.2024 tarihinde mide rahatsızlıklarım nedeniyle endoskopi oldum ve midemden parça alınarak biyopsi yapmak için laboratuvara gönderildi. Aradan bir aydan fazla süre geçmesine rağmen sonucumla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadım ve 30.12.2024 tarihinde hastaneye gittim. Sonucum doktorun ekranında da gözükmediğinden dolayı patoloji laboratuvarına bizzat giderek sonucum hakkında bilgi almak istedim. Oradaki çalışanlar sonucumun yarım saat bir saat içinde çıkacağını söylediler. Yaklaşık 45 dakika kadar bekledikten sonra beni telefonla arayarak biyopsi örneğimin kaybolduğunu, bu nedenden dolayı inceleme yapamadıklarını söylediler. Hem sorumsuzca davranarak sahip çıkmaları gereken örneği kaybediyorlar hem de aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen ben peşine düşmeden arayıp örneği kaybettiklerinin haberini bile vermiyorlar. Doktorun o biyopsi sonucunu görmesi gerektiği için tekrardan endoskopi olup midemden parça alacaklar. Bu süreçte hem örneğimi kaybederek büyük bir ihmal yapılması, hem aradan uzun bir süre geçerek tedavimin ertelenmesi hem de yeniden endoskopi işlemi olmam gerektiğinden dolayı fiziksel olarak da mağduriyet yaşamama sebep olmuştur.

21 Aralık 2023 21:49

Hastane Sonuçlarının Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

07 Kasım 2024 22:35
Hastane Sonuçlarının Gecikmesi Ve İletişim Sorunları
S. Levent sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi MR Çilesi

16 Mart 08:16