Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Bilkent Şehir Has. Hastasını Korku İçinde Bırakması.

05 Haziran 2024 15:49

İyi günler. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Endokrin Bölümünden F**** N******* Ç****** S***** Doktor Hanıma boğazımda bulunan modül için gittiğimde muayene sonucu biyopsiye gerek duyuldu. Biyopsi 3 mayısta yapıldı, 5 Mayısta sonuç çıktığın da, bu kadar çabuk çıkması bizi korkuttu acele ile Doktor N******* Hanım. Geldik. (Çünkü sonuç randevusu 25 gün sonraya veriliyordu.) Biyopsi sonucu ile ilgili bilgi almak istedik. Kendisi bizim yüzümüze bile bakmadı. Ben randevusuz çalışmam dedi. Sonuç bilgisi alamadan korku içinde kaldık. Bu ne demek, hadi sonuç kanser gibi kötü bir durum ise?. Randevu bir ay sonra. Hasta korku içinde mi yasamalı. Korkudan ölmeli mi. Niye bu kadar bir sonucu öğrenmek zor. Niye. Nerede tıp yemini, hep hastalar suçlanıyor... Bu anlayış da olan doktor masum mu. Cevaplasın Hastane yönetimi.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Biyopsi Örneğinin Kaybolması Ve Tedavi Gecikmesi

31 Aralık 2024 13:23

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Anestezi Doktoru Şikayeti

04 Aralık 2024 10:26

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi E-Nabız'da Profesörden Randevu Aldık Ama Muayenede Sadece Asistan Var!

23 Haziran 2023 13:55
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Bilkent Hastanesi'nde Nefroloji Doktorundan İnsanlık Dışı Muamele

31 Ocak 2025 20:27