Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hocaların Masa Başında Oturmadığı Ameliyatları Asistanları Yaptı

21 Ağustos 2024 04:20

Kalp-damar cerrahisi hastanesinde mitral kapak değişimi için yattım. Ameliyatı asistanlara uzman doktorlara yaptırıyorlar. Üç gün içinde de taburcu edip gönderiyorlar. Ameliyat sonrası kullanmam gereken ilacın dozunu bile ayarlayamayan uzman doktor yüzünden neredeyse felç oluyordum. Ameliyat sonrası hâlâ toparlanmış değilim. Kontrol amaçlı hastaneye gittiğimde kan değerimin düştüğünü, kalbimin pıhtı attığını ve yoğun bakımda yatmam gerektiğini söyleyen uzman doktor ***, aynı zamanda ilaç dozunu hatalı veren de bu uzmandı. İki gün boyunca yoğun bakımda yatırıp sonrasında servise çıkarıp üç gün boyunca ağır kan sulandırıcı ilacı vücuduma enjekte ettikten sonra yanlış tanı deyip taburcu ettiler. Ekokardiyografinin tanısına mı, uzman doktorumun pıhtının kapakçığın dışında bir risk teşkil etmediğini söylemesine mi, yoksa hocası olan ** Bey'in bir şey saptanmadı demesine mi inanacağım? Hemşireler hariç tam komedi... Şu an ben pıhtı var mı, her an atabilir ve felç kalabilirim psikolojisi ile yaşıyorum.

Hürkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 02:17
Bilkent Şehir Hastanesi'nde Kötü Ameliyat Ve İlgisizlik Deneyimi
Ceydanur sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hasta Yakını Olarak Yaşadığım Mağduriyet!

25 Ağustos 2023 15:12
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Bilkent Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji Servisinde Yaşanan Sorunlar

08 Temmuz 2024 12:18