Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktorun İlgisiz Davranışı Ve Yanlış Yönlendirmesi

31 Temmuz 2023 18:12

31/07/2023 pazartesi günü kadın doğum hastalıkları İnfertilite 6 numaralı oda doktor ismi *******perşembe ve cuma günü tahliller istendi miyom ve çikolata kisti olduğu gözlemlendi pazartesi günü randevumuz vardı tekrardan doktorun odasına girdiğimizde bize çok tepki gösterdi. İlk önce ameliyat olman gerekiyor dendi ameliyat olmadan önce testler istendi testlerin hepsini verip doktorun odasına girdiğimizde ben seni ameliyat edemem sen kısır olmuşsun diyerek başka doktora sevk etti. Sevk ettiği doktora gittiğimiz de doktor bizi tekrardan bizi sevk eden doktora yönlendirdi ne yapacağımızı bilmiyoruz bu sakıncalı bir durum olup olmadığı konusunda hiçbir doktor bize bilgi vermeyip üstüne bir ton azarladı başka bir şehirden geldik 3 gün boşu boşuna testler verdik. Doktor ne istediği ise hepsini yaptık ama çözüme varamadık.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktorun İlgisizliği!

23 Ağustos 2023 11:33
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Bilkent Şehir Hastenesi Kadın Doğum Polikliniği

15 Kasım 2023 12:00

Muayene Yapılmadan Borç Çıkarılması Ve Mağduriyet

12 Ağustos 2025 14:06
muayene-yapilmadan-borc-cikarilmasi-ve-magduriyet-2.jpg
muayene-yapilmadan-borc-cikarilmasi-ve-magduriyet-1.jpg
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:37
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Fetal Eko Randevusunda Gecikme, Sıra Adaletsizliği Ve İlgisizlik

17 Mayıs 2025 00:37