Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktorun İlgisizliği!

23 Ağustos 2023 11:33

Doktor ürolog m. ***'dan son derece şikayetçiyim. Varikosel için gittim ve muayene etmeden ameliyat etmemiz gerek dedi. Ben de zaten olmam gerektiğini biliyorum ameliyatı erkene alabilir mi diye sordum gecen hafta perşembe günü yapabileceğini söyledi. Üroloji yatışa gitmemi söyledi. Sabahtan ama oradakilerin benden haberi yok o da hazır değil orada doktor direkt teşhis koymaya çalışmak için sorular sordu yanında asistan varken. Asistana hastayı muayene edelim gösteririm sana dediğini duydum. Yani Belli ki asistana hastalığı anlatıyor. Bana sormadan muayene etti. Beni başka bir oraya götürerek ve sonra Ben bir şey hissetmedim deyip gülmesi. Sonra oda yok diye Ben genel cerraha gönderdi. Orada seni yatıracaklar dediler ama oradakilerin benden haberi yok ve oradaki doktorda benim hastam değil yatırmam dedi. Sonra hemşire geldi. Onu aradıklarını söyledi. Hasta benim deyince dalga geçer gibi gülüp Biz sizi sedyede bekliyoruz demesi ve bu olanları doktor *** ***'a anlatmak için aradığımda bana telefonda niye zırt pırt arıyorsun beni Ben ameliyattayım demesi ve olayı ona anlatmama rağmen hiçbir şey yapmaması son olarak ameliyattan vazgeçip hastaneden çıktım Hala arayıp soran bile olmadı beni. Ben kesinlikle yasal işlem başlatılması için aksiyon alacağım.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Şikayeti

08 Ocak 2025 10:59
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:37