Anes Motor Sigorta Anlaşmazlığı Ve Mağduriyet: Honda PCX 125 Kazası Sonrası Yaşanan Sorunlar

07 Haziran 2024 14:19

Honda pcx 125 motorumla kaza geçirdim anes motoru aradım. Karsı taraf 100/100 suçlu olduğunu bildirdim. Motorumu yetkili serviste anes te sigorta firması üzerinden yaptıracağımı söyledim. Bana 15 gün sonraya randevu verdiler. Omuzum kırık vaziyette motorumu bir arkadaşım sayesinde anes motora kadar getirdim. Sonra bana dosya açacaklarını 1,500 TL para istediklerini. Motorun tamir parasını benim ödeyeceğimi. Sigorta firmalarıyla anlaşması olmadığını söyledi. 15 gün beklemememi yanayım. Motoru oraya kadar getir geri götürdüğüm emi yanayım. Sigorta firmalarıyla anlaşma diye bir şey yok ben sigorta firmasını aradım anlaşmalı anlaşmasız tüm tamircilerde dosya açtırabilirsiniz dedi. Beni çok mağdur ettiler. Sadece onlara soruyorum araçlarıyla kaza yaptıklarında arabalarını sigortadan yaptırmak için yetkili servise bıraktıklarında. Arabanın masrafını onlarmı ödüyor. Bir kuruş para vermezler. Karsı tarafın sigortası yaptırır. Böyle bir düzen çalışma yok. Bu mağduriyetimi hukuk çerçevesinde halledeceğim.

Honda Anes Motor'da Yaşadığım Korkunç Deneyim

23 Eylül 2024 15:18

Honda ANES Servisi: İletişim Sorunları Ve Fahiş Fiyatlar

23 Mart 2025 16:05
Honda ANES Servisi: İletişim Sorunları Ve Fahiş Fiyatlar
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 14:16

Mucahid
03 Nisan 2024 13:44
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
06 Ağustos 2024 21:07
Anes Motor Yüzünden Aracım Bağlandı!