AÖF Geçtiğim Derslerden Tekrar Ders Seçtirdi

26 Aralık 2023 12:10

Anadolu üni. Açıköğretim Fakültesi saglik kurumları i işletmeciliği bölümü öğrencisiyim. Daha önceki yılda geçtiğim6 dersimi tekrar almama sebep oldular. Geçtiğim dersi ekle sil ekranına tekrar koyup ekle sil işlemi yaptırıldı. AÖF bürosunu aradığımda oradaki bayan telefonda bağırarak git napıyorsan yap bizi ilgilendirmez istersen dava aç dedi. Geçtiğim dersi yükseltebilmem için tekrar önümüze ekle sil ekranında aynı ders sürülebiliyormuş. Ancak herhangi bir uyarı butonu vs koyulmamış. Her sene aldığınız dersi tekrar alabiliyorsunuz bu da bir döngüye giriyor. İnsanlar daha önce geçmiş olduğu dersi hatırlamayabilir tekrar karşımıza getirilmemesi gerekir ya da bu iş için farklı bir ekran yapılması gerekir. Bu konuda şikayetçiyim gerekirse idare mahkemesine dava açmayı düşünüyorum. Çünkü fazladan verilen bu ders benim okulu uzatmama ve geleceğimi sorunlu hale getirebilir. AÖF'nin hatasını biz çekiyoruz bir an önce düzeltilmesini istiyorum.

Cansu

Ben biraz araştırdım arkadaşlar. Çözüm yolu olmadığını prosedürün bu olduğunu söylediler bana. Bu durum beni psikolojikman çok kötü etkiledi. Artık devam etmiyorum. Türkiye nin eğitimi de bu kadar olur zaten. Size başarılar dilerim.

Cansu

Merhaba, maalesef aynı sorunu bende yaşadım. Daha önce yüksek notlarla geçmiş olduğum 7 dersi tekrar almama sebep oldu. Çözüm bulabildiniz mi?

Orhan

Aynı durumdayım arkadaşlar ne yapmamız gerekiyor. 9 dersimi zar zor kursla vermiştim. Aynı dersleri 45 krediyi tamamlamanız gerekiyor diye yazınca prosedür gereği diye yanlışlıkla ekledim. Geçtiğim derslerden başarısız olunca aldığım son notlar geçerli oldu. Geçtiğim dersler neden tekrar karşımıza çıkıyor. AÖF yetkilileri, tek tuşla insanların bunca yıllık hiç olurumu. Lütfen bu konuda olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemek gerekiyor

Canan

Bende tarihi zar zor geçmiştim fark etmeden onu da seçmişim uğraşıp duruyorum şimdi eğer bir çözüm yolu varsa beni de bilgilendirin lütfen

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

AÖF Kaydım Silinmiş

Kübra