Anadolu Üniversitesi AÖF T. C. Kodlaması Boş

22 Ocak 2024 11:57

Bugün AÖF açıköğretim sınavına girdim. Toplamda 6 sınavım var ve hepsini bir güne koyup oturumları bir ve beş ders olarak adaletsiz bir şekilde bölünmüş. Problem şu ki bugün girdiğim sınav salonunda görevlilerin atması gereken parafları siz bizim yerimize atabilirsiniz deyip attırdılar ve kontrol edilmedi ayrıca kitapçıkları verirken ve optiği verirken de eksik vs var mı yok mu diye kontrol edilmedi. 15 dakika kala gittim ve sadece parafla alakalı uyarı aldım T. C. Kodlamayla alakalı ben oradayken bir bilgi verilmedi ve daha önce girdiğim ÖSYM sınavlarında T. C. Kimlik kısmı kodlanmıştı bu yüzden uyarı yapılmadığı için dikkat etmedim. Sınava yurt dışından geldim hem telafisi yok hem adaletsiz bölünmüş bir ders oturumu vardı. Konuyla alakalı mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Eren

Sonuç ne oldu? Yapmamız gereken bsr şey var mı? Ben de emin değilim kodlamadım sanırım ama sol tarafta zaten adımız t. C.'miz vs oto girişmişti. Umarım sorun olmuyordur?

Eren

Teşekkür ederim, bugün ikinci oturuma girince t. C. Kodlarken fark ettim sınavdan bu yana moralim çökmüştü. Umarım dediğiniz gibi sonuçlanır. İçim rahatladı biraz sağ olun 🙏

Emine
Emine

Sınav notlarım geçerli sayıldı ya şikayet dikkate alındı veya dediğiniz gibi otomatik doldurulduğu için problem çıkmadı ve öğrendiğim kadarıyla bazı gözetmenler de sınavdan sonra kitapçık ve optikleri kontrol ederken yardımcı oluyorlarmış. Kısaca halloldu fakat sebebi hangisi bilemiyorum. İnşallah sizin de notunuz geçerli sayılır geçmiş olsun

25 Mayıs 2024 18:41

Anadolu Üniversitesi Paraf Atma Sorunsalı