Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Üniversitesi Anlamsız Sınav Günü Değişikliği!

20 Ocak 2024 21:47

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden şikayetçiyim. 10 Aralık 2023 Pazar günü ekte de görebileceğiniz gibi vize sınavlarım vardı. Bir dersim sabah oturumuna, kalan derslerim öğleden sonraya konulmuştu. Okulların ikisi de Dikmen'değdi. Normalde sınavlar aynı gün olduğunda oturumlara ait kutucuklar sınav giriş belgesinde alt alta olurdu. (Daha önce de iki kez açıköğretim okudum.) Cumartesiye hiç sınav koymadıkları için yan yana konulduğunu düşündüm. Sınavlarıma gittim, girdim; buraya kadar sorun yok. Diğer yüklediğim sınav belgesinde görebileceğiniz gibi sınav belgelerinin ilk bakışta görünümü aynı. Yine aynı ders sabah oturumuna konulmuş, diğer beş dersim öğlen oturumuna konulmuş. Yine Dikmen'den iki okul verilmiş. Yine oturumlara ait kutucuklar yan yana. Ama fark edilmesi zor bir fark var! O tek dersimin sınavını bu defa Cumartesiye koymuşlar. Geçen sefer sınavların ikisi de Pazar günüyken, ben tarihe baktığım halde öğlen oturumunda Pazarı görünce, otomatik olarak beynim geçen seferki gibi diğer dersimi de Pazar sabahı sandı çünkü bu o kadar olası bir hata ki. Neden böyle bir değişiklik yapıp insanları gafil avlamaya çalışır gibi bir tavırları var? En azından geçen sefer kutucukları aynı gün diye alt alta koysalardı ve bu defa farklı günler olduğu için yan yana olsaydı, en azından şekil değişikliğinden anlardım. Bu saçma sapan sınav belgesi formatı ve Anadolu Üniversitesi'nin sınav günlerini vizede farklı, finalde farklı yapması yüzünden vizesinden en yüksek notu aldığım, en çok çalıştığım derse dair tüm emeklerim çöp oldu çünkü sınavı kaçırdım. Cumartesi olduğunu geç fark edip sınava giremedim. Şimdi benim çöpe giden emeğimin hesabını kim verecek?

Ebru
Ebru

Bende aynı durumu yaşadım gittiğimde kimse yoktu baktım ki cumartesiymiş emeklerimiz çöp oldu

Pines
Pines

Aynısını yaşadım içim yanıyor 1 yılda bitecek üniversite 1.5 yılda bitecek

Şeyma
Şeyma

Aynı durumdayım bende pazar olarak görmüştüm emeklerim çöp oldu ve telafisi yok maalesef çok anlamsız

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 23:49
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 10:48

24 Ağustos 2025 15:47