Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Şikayet

05 Haziran 2024 19:03

Anadolu Üniversitesi açıköğretim Fakültesi tıbbi sekreterlik bölümünde okuyorum. Bu üniversite sırf biz sınavdan başarısız olalım ve yaz okuluna kalalım diye final sorularını çok karmaşık ve zor sordu. Birinci dönem vize ve final soruları bu kadar zor değilken, ikinci dönem vize ve final sorularını çok fazla zorlamıştır. Geçtiğimiz yılların çıkmış sınav sorularına baktığımızda sorular çok basitken bu yıl herkes bir çok dersten kaldı. Bir çok arkadaş sınavda soruları yaptığı halde sıfır almıştır. Sorulara itiraz ettiğimizde iptal olan soruların olduğu söylenmiştir ancak sınav soruları yayınlandığında hiçbir soruda iptal olmadığı tespit edilmiştir. Bu yapılan başka hiçbir açıköğretim fakültesinde olmamıştır sadece Anadolu Üniversitesi açıköğretim Fakültesi böyle bir yol izlemektedir. Bu durum karşısında bütünleme sınavını bütün öğrenciler talep etmektedir okuldan hiçbir geri dönüş yoktur, bizden para kazanmak için yaz okuluna bırakmak yerine bütünleme sınavını getirmeleri gerekmektedir.

Simge
Simge

Bir şey sormak istiyorum siz gibi ikinci üniversite olarak tıbbi dokümantasyon okumak istiyordum ama hangi üniversiteyi tercih etsem kararsız kaldım sınavları zorlayıcı mı

Tek Ders Sınav Hakkı Mağduriyeti Mezuniyeti Geciktiriyor

25 Ağustos 2025 21:00