Anadolu Sigorta Geçiş Bilgi Talebi Zora Sokuluyor Süreç Uzatılıyor.

19 Ekim 2023 17:56

Anadolu Sigorta'dan 2 yıldır tamamlayıcı sigorta yaptırıyordum. Bu sefer başka yerlerden de teklif almak için Anadolu sigortaya mail attım. Her attığım mailde benden farklı farklı şeyler istiyorlar. Yok imzalı olacak yok herkesin T.C. si olacak yok onun maili yok bunun sağlığım ceptesi. Allah sizin elinize düşürmesin, sizin yüzünüzden haklarım gidecek. Sizden sadece geçiş bilgilerimi istedim. Ben sigortayı yaptırırken kimse benden ailemin kalanının bu kadar bilgisini istemedi. Parayı alırken her şey güllük gülistanlık imzaları atana kadar. Sigortayı yaptıran ben geçiş bilgilerini isterken eşimin kendisinin kendi maili ile yok aile fertleri ile yok sağlığım cepte yok KVK onaylama vs illallah ettirdiniz yemin ediyorum. Tüm herkese sizi kötüleyeceğim bir daha da yemin ediyorum. Tövbe sizden bir hizmet alırsam.

20 Ekim 2023 11:38 (Şikayetten 17 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4371633 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Ahmet
Ahmet
20 Ekim 2023 16:11

Hiçbir şekilde bilgilendirme falan yapılmadı hala başka başka isteklerde bulunuyorsunuz. Başka bir sigorta firmasına onların talebi doğrultusunda benim geçiş bilgilerimi veriyorsunuz ama bana " sigortayı yaptıran" kişiye geçiş bilgilerini vermek için 40 takla atıyorsunuz. Şikayet var sitesine yazınca bana sağlık sigortası teklifi veriyorsunuz. İnanılmazsınız... Yazılan mail aşağıda. Sağlık sigortalarındaki geçiş süreçlerinde hem sağlık verisinin paylaşılmasını talep eden veri sorumlusu şirketin sağlık verisinin işlenmesi için açık rıza alması, hem de sağlık verisini paylaşan veri sorumlusu şirketin bu paylaşıma yönelik, ilgili kişinin açık rızasını alması zorunludur. "bu ne demek hiçbir fikrim yok" KVKK açık rıza beyanı onaylarının bulunmaması halinde geçiş bilgileri alım ve gönderim transferleri yapılamayacaktır. Geçiş transfer işlemlerinin sorunsuz tamamlanabilmesi adına, sigortalılarımız, KVKK mevzuatı gereği açık rıza beyanı onayını Sağlığım Cepte üzerindeki "İzinler ve Aydınlatma" menüsünden hızlı ve pratik bir şekilde yapılabilirler. "burayı onayladık" Sonrasında geçiş yapacağınız şirket tarafından talep iletilmesi durumunda sistem otomatik olarak 5 iş günü içerisinde ilgili şirkete geçiş bilgilerinizi paylaşacaktır veya geçiş bilgilerinizin tarafınıza iletilmesini isterseniz KVKK ile ilgili gerekli onayları tamamladıktan ve iletişim bilgilerinizin güncelliğini Sağlığım Cepte üzerinden sağladıktan sonra yazılı beyanınızı [email protected] adresine iletmeniz halinde geçiş bilgileri tarafınıza da iletilebilecektir." 5 kere attım mail hala tarafıma gelmedi" Beyan içeriğinde; tarih, poliçe numarası veya TCKN numarası, geçiş nedeni hakkında açıklama, ad soyad, müşteri numaranızda tanımlı bireysel e mail adresiniz ve imza yeterli olacaktır. "yazdığım yazıda hepsi vardı" Kısaca bizden sigorta yaptırmayın diyorsunuz. Bir daha da yapmayacağım vallahi billahi sizinle asla çalışmayacağım... Söz veriyorum Anadolu sigortaya. Telefonlarınızı bile açmayacağım söz...

20 Ekim 2023 18:00

Söz konusu başvurunuza dair 4371633 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Anadolu Sigorta Geçiş Bilgisi Talebi

13 Haziran 2023 22:32
Zişan sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 00:47
"Bir sonraki sefer Şikayetvar'a yazmak durumunda kalmamak dileğiyle, sorunu kısa zamanda çözdüğünüz için teşekkürler."
anadolu-sigorta-gecis-bilgilerimi-vermiyor-1.docx

16 Aralık 2024 10:59
Anadolu Sigorta'nın Geçiş Bilgileri Sorunu: Müşteri Mağduriyeti
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 11:47
Anadolu Sigorta İle İletişim Sorunları Ve Mağduriyet
Sadiye sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 16:34