Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hastanesi (Silivri, Avcılar, Ereğli) Özel Hastanede Yaşanan İletişim Sorunları Ve Hasta Deneyimi

31 Ocak 2024 14:09

Kdz Ereğli Anadolu Hastanesi'nde gebelik süreci için doktor kontrolüne başladım. Kadın doktor olduğu için A*** Hanım'a gittik fakat eşimi ilk gittiğimizde içeriye almadılar. Bu durumu hastanenin kuralı olarak algıladık. Ancak bir sonraki ziyaretimizde eşimi alırlarken, diğerinde yine almadılar. A*** Hanım izne çıktığı dönemde, aşırı ağrılarım ve kanamam olduğu için aynı hastanedeki E*** Bey'e başvurduk. Daha sonra kontrol için A*** Hanım'a gittiğimizde, başka bir doktora gittiğimiz için rahatsız olduğunu ve bu şekildeki hastalarla çalışmak istemediğini sert bir üslupla dile getirdi. Biz de eşimin içeri alınmamasından duyduğumuz rahatsızlığı belirttiğimizde, böyle bir şeyin asla yapılmadığını ifade ettiler. Devlet hastanesi yerine özel hastaneye gitmeyi tercih ediyorum. Bu özel ve güzel süreçte kendimizi biraz daha özenli hissetmek istiyoruz. Bu tür davranışlar gerçekten hoş olmadığı için hastanenin bu konular hakkında düzenleme yapmasını talep ediyorum.

01 Şubat 2024 10:37 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, geri bildiriminiz için Özel Ereğli Anadolu Hastanesi olarak teşekkür ederiz. Size destek olabileceğimiz herhangi bir konu varsa hastanemiz Hasta Hakları Birimi'nin sizinle iletişime geçebilmesi için formu doldurmanızı rica ederiz, sağlıklı günler dileriz.

Nurdan
Nurdan
02 Şubat 2024 10:59

Müşteri şikayet hakkını defalarca aradım ama kesinlikle sonuca varamadım

25 Temmuz 2023 15:30

Randevu Saatinde Bekletildik, İlgisiz Personel Ve Yetersiz Hizmet

11 Ekim 2025 14:00

Anadolu Hastaneleri Kdz. Ereğli İlaç Yazma Ücreti

01 Ekim 2024 17:37

Anadolu Hastanesi (Silivri, Avcılar, Ereğli) Haksız Kazanç!

15 Mayıs 2024 17:37