Gülay sonuçtan çok memnun

Amour Luxe Güzellik Merkezi Konya Zafer Şubesi Kötü Hizmet

15 Ağustos 2023 15:51

Konya amour luxe güzellik merkezi Zafer şubesi kesinlikle memnun değilim. Yapılan hiçbir şey kaliteli değil. Çalışanları aşırı bilgisiz. Boşa param gitti. Milyonlar alıyorlar karşılığı yok. Protez tırnak yapıldı. 2 saat sonra çıkmaya başla ve yaptıkları hiçbir hatanın arkasında durmuyorlar.

15 Ağustos 2023 17:14

Konya amourlux güzellik merkezi Zafer şubesinin hiçbir işlemi kaliteli değil kas yaptırdım bin pişmanım mikrobleading kas dediler yamuk yumuk yapıldı biri kısa biri uzun inanılmaz kanama ve yara sorunu oluşuyor elemanlar bilgisiz kas protez tırnak inanılmaz kalitesiz protez tırnağın 2 saatte çıktığını bu merkezde gördük normalde çıkmaz herkes bilir protez tırnağın çıkmayacağını ama ne para iadesi yapıldı ne de hata giderildi tek dedikleri çıkarken sağlam çıkmış merkezden tırnaklar. Merkezde bilinçsiz eleman çalışıyor protez tırnağın çıkmayacağını çıkarsa da alttaki kendi tırnağını sökeceğini bilir bu tırnak resmen yapıştırma bir çanta tutmayla döküldü tırnaklar takma tırnaklar inanın bu merkezde kinden daha kaliteli onu en az 3 gün kullanabiliyorsunuz

Ek
15 Ağustos 2023 16:40

Konya amourlux güzellik merkezi Zafer şubesinin lazer işlemi hiçbir işe yaramıyor sözde ilk 4 seansta yüzde 75 dökülme diye insanları kandırıyorlar 10 seans girdik hiçbir dökülme olmadı yüzde 10 denecek kadar dökülüyor 10 seansta yüzde 95 bitme diye kesinlikle lazeri protez tırnak işlemleri bölgesel incelme işlemleri işe yaramıyor boşuna paranızı vermeyin bu güzellik merkezine