Çağın sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Balıkesir American Culture

24 Temmuz 2024 16:27

Balıkesir American kültür özel İngilizce kursundan 3 kur İngilizce dersi aldım fakat 2 kuru tamamladıktan sonra 3. Kuru ders açılmadı diyerek vermediler. Para iadesi istediğimde de veremeyiz dediler. Bütün taksitleri yatırmış olduğumdan param içeride kaldı ve 3. Kurumu tamamlayamadım. Haklarında şikayette bulunacağım.

31 Temmuz 2024 16:01 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Çağın T Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

03 Ağustos 2024 15:48

C2 için online kurs açılmadı. Açılmayan bir kursa nasıl katılım sağlayabilirim acaba? Defalarca kez aramama rağmen beni sürekli oyaladılar bir dahaki yıla açılacak o zaman katılırsın dediler şimdi de bir yıl geçtiği için herhangi bir hakkım yok öyle mi? Bayinizin size ilettiği bilgilerin doğruluğunu kontrol etmenizi rica ederim. Para iadesi ya da hakkım olan kursu almak istiyorum. Online ya da şu anda ikamet ettiğim şehirdeki bayinizden

03 Ağustos 2024 15:54

Bedel ödemediğiniz kurs demişsiniz ben bütün taksitlerimi yatırdım ve bu anlaşmamızda 3 kur olarak geçiyor. 2kuru tamamladım. 3 kurunda bedelini ödediğim halde bayiniz yüzünden tamamlayamadım

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Life Almadığım Eğitimin Parasını Geri İade Etmiyor

19 Ağustos 2024 16:10
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 04:18

Kurs İptali Sonrası Haksız Ek Ücret Talebi Ve İade Sorunu