Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikanca Kültür Sertifikamı Yenilemek İçin 4000 TL İstedi

08 Ocak 2024 12:39

Amerikan Kültür Bahçelievler/Ankara'da bulunan şubesinden 2021 yılında B1 ve B2 kursu almıştım. Kurs sonucunda bana B2 İngilizce sertifikası verilmişti. Ancak evimi su basması sonu belgem kullanılamaz hale geldi. Yıllar sonra yüksek lisans başvurum için belge bana gerekti. Ancak şubeyi arayıp belgemi istediğimde bana dönüş yapacaklarını söylediler ama dönüş yapmadılar. Ardından 1 hafta sonra yine aradım ve sistem değiştiğini için bana yardımcı olamayacaklarını belgemi veremeyeceklerini söylediler. Daha sonrasında genel merkezi aradığımda ise 4000 TL gibi komik bir rakama yenisini verebileceklerini söyledir. 3-4 günlük ısrar ve uğraşlarımın sonucu 500 TL'ye belgemi yenilediler. Amerikan Kültür gibi büyük bir kurumda eğitim alarak bu gibi durumlarda mağdur edilmeyeceğimi sanıyordum. Zaten hak kazanmış olduğum belgenin talihsizlik sonucunda kullanılamaz hale gelmesi durumunda yardımcı olunmadı ve 500 TL zarara sokuldum. Firmanın hizmet ve ahlak anlayışını tasnif etmiyorum. Genel merkezden ve Ankara'da bulunun Bahçelievler şubesinden şikayetçiyim

amerikan-kultur-yabanci-dil-kurslari-amerikanca-kultur-sertifikami-yenilemek-icin-4000-tl-istedi-2.pdf
08 Ocak 2024 16:08 (Şikayetten 3 saat sonra)
Tuğrul
Tuğrul
08 Ocak 2024 19:46

Evet, doğru diyorsunuz. Yenilenmedi var olan sertifikamı 500 TL ücret ile tekrar aldım. Üstelik belgeyi sadece PDF olarak taratıp göndermeniz yeterli dememe rağmen o şekilde gönderim yapmadığınızı da söylediniz. Bu konuda hizmet anlayışınız çok yanlış. Ayrıca insanları 2 hafta bir sertifika peşinde koşturmamanız gerekiyor. Bu belgeler kayıp olabilir tekrar ihtiyaç olabilir. İşletme olarak bu konularda bu kadar diretip insanları mağdur ediyorsunuz. 500 TL zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Kurslarınıza o kadar para veriyoruz. Kurs bittikten sonra yüzümüze bakmıyorsunuz

Maria sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Şişli Mağduriyeti

02 Mart 2024 16:26
Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Şişli Mağduriyeti

26 Temmuz 2023 15:18
Mukhlısa sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 15:16

01 Ekim 2023 13:32