17 Ağustos 2024 00:52

Annem Instagram'da gezerken Amazon menşeli gözüken ve hatta direkt o zannettiğimiz URL'si amazing-tr.com olan bu siteden uygun fiyatlı olan "katlanır sallanan sandalye" siparişi vermek istiyor. Ben de ona yardım ediyorum çünkü görece çok uygun fiyata sahip ve tam da istediğimiz gibi bir sandalye olduğunu düşünüyoruz. Siparişi verirken vermemiz gereken bilgileri veriyoruz.

Bunlar: e-mail hesabı, telefon numarası, kredi kartı bilgileri, adres bilgileri gibi... 5-6 dakika sonra "siparişiniz onaylandı" diye e-mail geliyor. Fakat siteyi Instagram'da bulduğunu demiştim hatırlarsanız Instagram'daki gönderide bulunan yorumlara bakıyoruz ve 25 temmuzda sipariş edilen ürünün hala daha getirilmediği yorumu ardından başka bir yorumla da sitenin istediğimiz şeyi bize vermeyeceğini üstelik paramızdan da olduğunu fark ettik.

Gönderilen siparişiniz onaylandı mailinde bize destek için verdikleri e-mail hesabına yazdım. Yaklaşık 1 saat oldu fakat bir geri dönüş hala daha yok. Bunun dışında sitenin en altında iade politikası kısmında verilen bir başka [email protected] diye hatırladığım e-mail hesabına daha yazdım fakat böyle bir e-mail hesabının olmadığını da çok geçmeden öğrendik.

Şu an durum bu. Bu arada her şey bugün yanı 16 Ağustos tarihinde yaşandı. Ayrıca farklı sitelerde farklı bilindik sitelermişçesine milletin önüne uygun fiyatlı ürünler koyuyorlar. Bir diğeri ise d**. Com H**sitesini ele alarak insanlara güvenilir izlenimi yaratıyorlar fakat değil. +aşağıya koyduğum fotoğraflar bir düzen içerisinde değildir.

16 Ağustos 2024 13:11

Ayrıca iade için bir iade politikalarının olduğunu yazmışlar. Kronolojik bir biçimde ortaya koymaya çalıştım. Umarım artık ise yarar ve paramızı geri alabiliriz.

17 Ağustos 2024 11:42

Bize verdikleri support@sho***y.com e-mail adresine attığımız dünkü e-postadan bu yana hiçbir şey olmadı. Geri dönüş yok. Bu durumda başka mercilere başvurmak dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Lakin bu durumda da ilk nereye başvurmalıyız bundan da emin değilim.

21 Ağustos 2024 12:59

Instagram gönderisini bulmaya çalıştım. Ve buldum da Global Clereance İndirim Mağazası diye bir firma ismi. Instagram sitesi zannediyorum kapanmış.

Yorumlar (5)

Sinem

Hayır gelmedi. Ürün iptali ve para iadesi diye bir mail verilmiş ama o mail de gerçek bir mail değil bildirimi geliyor.

Sinem

Aynı durumu ben de yaşadım. Umarım para iadesi olur.

İrem

Eğer şikayet ederseniz gerekli mercilere eminim bir şekilde telafisi olur.

Tuğba
Tuğba

Merhaba sonuç ne oldu acaba ürün geldi mi?

İrem

Yok yani bizim umudumuz da yoktu zaten. Herhangi bu konuda ilgili firma ya da her neyse bir mesaj vb. Bir şey de göndermedi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak için "kep adresi"ne ihtiyaç var bir de. Bunu almak gerekiyor çok büyük bir meblağ değil ama ekstra bir adim, bu da bizi yavaşlattı annem bununla uğraşmadı. Bakalım ne olacak.

Abdurrahman
17 Ağustos 2024 23:53
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 09:19
Amazing-tr.com Güvenlik Uyarısı Ve Ürün Teslimatı Sorunu
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 03:36
Amazing-tr.com Amazon'dan Sipariş Verdim, Ürün Hâlâ Hazırlanıyor