09 Haziran 2024 17:55

Merhaba, iyi günler. Konya AMATEM'de işlem görmekteyim. Kimse benim oraya gittiğimi bilmiyor ama orada ismini bilmediğim kişi veya başka birileri benim belgelerimi ailem olmayan birisine veriyor. Bu nasıl oluyor? Ailemden birisi olsa tamam diyeceğim, hadi onu geçtim, ben reşit birisiyim, kimse benim belgelerimi göremez ben istemedikten sonra. Adam, ilk hastaneye gidişimden son gidişime kadar biliyor. Bu nasıl tedbir, nasıl hastane? Bilgi verilmez dersiniz. Maşallah, herkes duyacak. Ben bazı işlerimi yoluna koyup kurtulmanın peşindeyim ama sağlık çalışanları veya güvenlik, polis artık kimse, bilgi sızdırıyor. Bu konuda sizi temkin ediyorum. Bir daha olmasın, yoksa bir üst mertebeye başvuracağım.

Alpay
Alpay

Senin belgelerinin başkasının baktığına dair elindeki delil nedir? Senin paylaştığın fotoğraflardaki muayeneler sana ait değil mi başkası mı senin adına amateme gitmiş?

İzzet

O fotoğrafları bana istemediğim şahıs atıyor onlar bende bile değil beni tehdit eder gibi konuştu sinirimi bozdu ametem de biri o fotoğrafları biri vermediyse onlar başka nerede çıkar hemşehrim

Ehliyet Yenileme Sürecinde Yaşanan Rapor Karmaşası Ve Mağduriyet

Görkem
25 Temmuz 2025 10:21
Halil sonuçtan hiç memnun değil

AMATEM Sürecinde Yaşadığım Zorluklar Ve İlgisizlik!

Halil
20 Şubat 2025 01:16