Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Altınyıldız Classics Düğün Öncesi Hayal Kırıklığı: Altınyıldız'da Müşteri Hizmetleri Sorunu!

15 Kasım 2024 22:53

Altınyıldız'dan aldığım bir ürünle ilgili yaşadığım hayal kırıklığını ve müşteri hizmetleri konusunda karşılaştığım olumsuz deneyimi üzülerek paylaşmak istiyorum.

İstanbul Optimum mağazanızdan, en özel günüm olan düğünüm için satın aldığım paketli damatlık setindeki gömleği ütülerken, ön kısmında belirgin bir delik olduğunu fark ettim. Bu, ürünün kalitesine olan güvenimi ciddi şekilde sarstı.

Durumu çözmek için Kdz. Ereğli Özdemirpark Altınyıldız mağazanıza başvurdum. Ancak burada mağaza müdür yardımcısı s*** Bey’in yaklaşımı beni daha da hayal kırıklığına uğrattı. S*** Bey, mağduriyetimin çözümü konusunda yardımcı olmak yerine, asıl satın aldığım mağaza ile iletişime geçmem gerektiğini söyleyerek sorumluluk almadı. Mağaza ile kendisi iletişime geçmek yerine bizi umursamayıp ilgili mağazayı bizim aramamızı, durumu açıklamamızı istedi. Bu sırada farklı bir çalışanınız olan hanımefendi bize yardımcı olmak için yanımıza geldi ve durumu izah ettik, hemen ürünün değişikliği için aksiyon almaya çalıştı. Raflardan ilgili ürünü çıkartmaya çalışırken s*** Bey bu duruma engel oldu ve maalesef biz bunu değişikliğini yapamayız diyerek ilgili hanımefendinin bize karşı yardımcı olmasını engelledi. Çözüm olarak en azından şunu bekledim kendilerinden: Beyefendi, isterseniz ilgili ürünü yeniden satın alın, bu iade süreci ve mağaza ile iletişim ardından sorununuz çözümlenmiş olur. Sizin de zamanınız sıkışık, yarın düğününüz var, en azından bu şekilde yardımcı olalım, sizlere vakit kaybetmemiş olursunuz diyebilirdi. Ardından bu fikrimi kendim uygulamaya koymak istedim ve ürünü satın almak istediğimi dile getirdim. Bu sırada s*** Bey, farklı ürünlerle ilgilenip beni umursamazlıktan geldi. 'Sıra var, diğer müşterilerle ilgileneceğim' gibi bir hitapta bulundu, ardından eşimin ısrarıyla bilgisayarın başına ancak geçebildi fakat bu sefer de ilk sefer hanımefendinin bulduğu ürünü reddederek 'Hayır, bu ürün bizde bulunmuyor. Satın da alamazsınız' diyerek beni çok zor durumda bıraktı. Düğünüme saatler kala, halihazırda yeterince stresli olan bir durumdayken, beni fazlasıyla zorlayan iletişim tarzıyla insanların içerisinde beni rencide eden s*** Bey’in bu tavrı beni inanılmaz zor duruma maruz bıraktı.

Altınyıldız gibi köklü bir markanın müşterilerinin özel anlarını daha da güzelleştirmek yerine, böyle bir mağduriyet yaşatması kabul edilemez. Yaşanan bu aksaklık ve mağaza çalışanın tutumu, markanızın prestiji ile kesinlikle bağdaşmamaktadır.

Altınyıldız mı? Bir daha asla!

24 Ocak 2025 11:09

Altınyıldız: Müşteri Memnuniyeti Diye Bir Şey Yok!

Arkadaşlar, Altınyıldız gibi köklü bir markadan kaliteli hizmet ve ürün beklerken, tam bir hayal kırıklığı yaşadığımı üzülerek belirtmek zorundayım. Düğünüm gibi hayatımın en önemli günlerinden biri için aldığım damatlık setinin içerisinden çıkan gömlek, resmen ikinci kaliteydi! Ütü yaparken fark ettim ki gömleğin önünde kocaman bir delik var.  Hemen çözüm aramak için Karadeniz Ereğli Özdemirpark Altınyıldız mağazasına gittim ama orada da tam bir fiyasko yaşadım. Mağaza müdür yardımcısı S*** Bey, umursamaz bir tavırla, "Biz bir şey yapamayız, gidin ürünü aldığınız mağaza ile siz iletişime geçin" dedi.

Bir daha mı? Asla!

20 Kasım 2024 02:23

Konuyla ilgili mail atmama rağmen mail imza anında iletişim bilgim bulunuyor fakat henüz hiçbir dönüş olmadı kendilerinden.

24 Ocak 2025 11:09

Altınyıldız: Müşteri Memnuniyeti Diye Bir Şey Yok! Arkadaşlar, Altınyıldız gibi köklü bir markadan kaliteli hizmet ve ürün beklerken, tam bir hayal kırıklığı yaşadığımı üzülerek belirtmek zorundayım. Düğünüm gibi hayatımın en önemli günlerinden biri için aldığım damatlık setinin içerisinden çıkan gömlek, resmen ikinci kaliteydi! Ütü yaparken fark ettim ki gömleğin önünde kocaman bir delik var.   Mağaza müdür yardımcısı Seyit Bey, umursamaz bir tavırla, "Biz bir şey yapamayız, gidin ürünü aldığınız mağaza ile siz iletişime geçin" dedi. Üstelik bu sırada başka bir çalışan yardımcı olmaya çalıştı, ama Seyit Bey resmen bu kişiyi de engelledi! Böyle bir vurdumduymazlık görmedim. Peki, bu kadarla bitiyor mu? Hayır! Durumu Altınyıldız'a ilettim, uzun uzun şikayet yazdım ama ne oldu dersiniz? Koskoca hiç! Tek bir dönüş bile yapılmadı. Altınyıldız, müşteri memnuniyeti sıfır, sorun çözme sıfır! Şikayetlerimizi dikkate bile almayan bir marka olmuş durumda.  Bir daha mı? Asla!

15 Kasım 2024 23:21
Düğün Öncesi Hayal Kırıklığı: Altınyıldız'da Ürün Ve Hizmet Sorunları

26 Aralık 2023 15:31

18 Aralık 2024 15:51
Defolu Ürünler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
Defolu Ürünler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Takım Elbiselerin 1 Ayda Dağılması Ve İade Sürecinde Yaşadığım Sorunlar

13 Mayıs 2025 08:22

Düğün Öncesi Takım Elbise Teslim Edilmedi, Mağdur Edildim