Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Altıkapı Hotel & Restaurant Şikayeti

20 Ekim 2024 01:47

18.10.2024. Antakya altıkapı restoranında rezervasyon oluşturmuştuk. İstediğimiz masa olmaması açık alan olmasını belirtmemize rağmen verilen masa kapalı bir yerdi. Karışık ve yanlış anlaşılma olduğunu düşünmüştük başta. Sonrasında ne servisi düzgün alan bir personel vardı ne de zamanında gelen yemeğimiz. O kadar karışık ve istemediğimiz yemekler bile masamıza geldi ki tam bir felaketti. Sürekli servis düzgün alınsın diye açıklama yapmak hoş olmuyordu ya da uyarmak.

Bu da yetmedi bizden sonra gelen masalar bile yemeğini yer kalkarken bizim siparişler masaya gelmemişti bile. Cevizli biber mezelerinde ceviz kabuğunun büyük parçasının bizim dışımızı kıracak olması şaka gibiydi. Ve bunu belirtmemize rağmen o dakika telafi amaçlı hiçbir şey yapılmadı. Dişimiz kırılsaydı kırılan dişimizle gecemizi hastanede geçirirdik sanırım. Hepsini geçtik yaş günü kutlaması için istediğimiz masa toplanmasını ve pasta servisi için gelen garsonlar hiç ilgilenmedi.

Biz kalktıktan sonra masa toplandı. Bu resmen bize yapılan bir hakaret ve kişiye özel bir muamele sergilenmesiydi. Ne pastamızı kesip yiyebildik ne de adam akıllı yemek. Sürekli z*** beye garson arkadaş şikayetlerimizi iletmesine rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadan geçiştirildi. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. Sonda gelip açıklama yapan müdür ise m** bey sanırım ismini bile söylemeden konuyu sorup bahaneleriyle avuttuğunu düşündü bizi.

O esnada zaten mekanın içinde bile değildi. Hesabımızı da iki saat getirmeyip geçiştirdiler müdürlerinin gelmesini beklediler sanırım. Bunun sonradan yapılacak bir telafisi yok. Masadayken şikayetlerimizi bu kadar belirtmemize rağmen kaile alınmaması normal değildir. Böyle bir mekandan asla beklemezdik böyle bir yere tekrar gidebileceğimizi düşünmüyorum.

Vahap Usta Et Restaurant Kötü Servis Hizmet Kalitesi

24 Ağustos 2023 12:40