Üçüzler Künefe & Katmer Üçüzler Künefe Müşteri İlişkileri

02 Mayıs 2024 02:28

02 Mayıs 2024 tarihinde gece 1.20 sıralarında yolumuzun üzerindeyken girip künefe yiyelim dedik. İnternet sitesinde kapanış 02:00 yazıyordu. İçeriye girmeden kapıda kapattık dediler sonra paket isterseniz var dediler. Paket yaptıralım dedik. Biz paket yaptırırken orada oturan bir masaya yeni servis edilmişti. Paketimiz hazırlandıktan sonra meyve tabağı vs. Koyuyor musunuz yanına diye sordum. Kasadaki oturan kişi sanırım oranın şefi ya da işletmecisi, yok diye cevap verdi. Bende menü içeriği ile paket servisin fiyatı aynı diye soru sorunca olabilir dedi, sebebini sordum şirket politikası dedi ve karşısındaki müşteriyle konuşma üslubu bile olmayan bir şahıstı kendisi. Ve paket servisimiz yok diye cevap verdi. Ve dikkatimi çeken bir başka olay ise yerleri paspasla temizleyen bir çalışana ellerini cebine atıp, ‘Burasını paspas yaptın mı? Burası olmamış, Vileda kullanmadın mı? ’ Diye müşterilerin yanında rencide edici davranışta bulundu. Her kim ise tespitinin yapılmasını ve uyarılmasını arz ederim

Songül sonuçtan çok memnun

Songül
10 Eylül 2024 22:46
"Başkasının yaptığı saygısızlığa kendi adına özür dilemesi üzücü olsa da nezaketi ve kibarlığı için teşekkür ederim."

15 Kasım 2024 08:48

Yalova Hacı Şerif Yanlış Çikolata

27 Eylül 2023 10:04
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 15:38
Beklenmedik Ekstra Ücret Ve İlgisiz Personel Şoku
Betül sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 00:36