The Muhtar / 9 Şubat 2024

The Muhtar / 9 Şubat 2024
12 Şubat 2024 17:18

11 kişi grup olarak gittik. 1750 lira fix menü dediler alkol kullanmadığım halde kabul ettim. Hesap vakti geldiğinde 2300 lira ödeme yaptım. Ekstra sadece bir adet portakal suyu içtim. Yanımda alkol içen iki kişiden toplam 5 bin lira aldılar. Masanın toplam ödediği hesap 25 bin lirayı buldu. Kime ne geçirebilirsek mantığıyla bir işletmedir. Hesap vakti geldiğinde masaya hemen darbukacı geliyor masada bir karmaşa esnasında tek tek kişilerden hesap alımı yapıyor garson. Kimin ne ödediğinden habersiz bir şekilde ayrıldık. Kişi başı 2300 lira verdiğimiz fix menü içinde et bile yoktu levrek kağıttan inceydi. Mezeler güzeldi fakat bitenleri doldurmak yerine tabakları kaldırıp bir daha getirmemeyi tercih ediyorlar. Kendileri bilirler çok yaşamayan bir işletme olur umarım. 25 bin ödeme yaptığımız halde 1700 açık var denildi müdürün odasına bir arkadaşım çağrıldı ve kapora verildiğini söyledi geri talep etti sanırım yanlışlık olduğunu anladılar ki iade ettiler ve özür dilemek amaçlı shot bardaklarında birer tane portakal suyu ikram ettiler :) :) :) :) :) portakal suyuna doydum :) İçeri montla girmek yasak montunu geri alabilmek için de 50 lira veriyorsun. Yemekler soğuk geldi. Sürekli polis baskını olabilir diye küllükler, sigaralar saklayın diye uyarı aldık. Daha o geceyi anlatacak çok cümlelerim var da bir daha ben ve o gece benimle olan 10 kişilik arkadaş grubumun çevresi dahil tercih etmeyeceğimiz için sorun yok. 9 Şubat 2024 te gittik :) :) :) :) :)

07 Ekim 2024 20:34

Özel Gecemizde Restoran Deneyimi Hayal Kırıklığına Dönüştü

07 Ocak 2025 23:38

Bayraklı "The Mucize" Mekanı İlk ve Son Oldu Bizim İçin

20 Mayıs 2024 15:10
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 19:15