Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 18:54

Allora Fashion sitesinde saks mavisi Freya elbisesini çok beğendim ama 1 bedeni kalmadığı için Instagram sayfası üzerinden iletişime geçip beden sorguladım. Kalmadığını söylediler, güncellenip güncellenmeyeceğini sordum güncellenmeyecek şeklinde bilgi verdiler. Bu yüzden bende siyahını aldım. Bugün Instagram hikayelerini gezerken güncellendi şeklinde hikaye paylaştıklarını gördüm. Sayfa ile tekrar iletişim kurdum, siyahını giymediğimi saks mavisiyle değiştirmek istediğimi söyledim. Sipariş bilgilerime kadar her şeyi gönderdikten sonra değişim için 60 TL tekrar kargo ücreti ödemem gerektiğini söylediler. Zaten elbiseyi ilk satın alırken de kargo ücreti ödedim. Ama siz bana güncellenmeyecek dediğiniz için siyahını satın aldım şu an mağdur ediliyorum dediğimde, kargo ücretini bize değil kargo şirketine vereceksiniz diyorlar. Bana beklememi söyleselerdi veya mağduriyetimi gidermek isterlerdi kendimi yanıltılmış hissetmezdim. Artık o sayfayı bırakın başka sitelerden de güvenip alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum. Bu şekilde para kazanmak helal geliyorsa satış politikanız eğer müşterilerinizi yanıltıp para kazanmak ise çok güzel ilerliyorsunuz.

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 13:05
Balancemodaa16 (Instagram) Kötü Deneyim: Yanıltıldım Ve Hatalı Ürün Aldım!

02 Mayıs 2024 11:26
Wind13butik İadem Yapılmıyor Lekeli Gönderim Beden Uymuyor
Şule sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 19:00
Özlem sonuçtan memnun

01 Ağustos 2024 15:50
Eslem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 13:53