Allianz Sigorta Viral Yaygın Virüs Gibi Acil Yatış Hastası Olmama Rağmen Red!

Allianz Sigorta Viral Yaygın Virüs Gibi Acil Yatış Hastası Olmama Rağmen Red!
24 Temmuz 2024 06:16

2016 yılından beri limitsiz Allianz özel sağlık sigortam vardı. Ve ömür boyu yenileme garantim de vardı. Fahiş fiyatlardan kaynaklı 1 yıl ara verdiğim için kapsam dışı bırakıldım. Ve yıllardır müşterileri olmama rağmen bu sene yeniden limitsiz sigorta yaptırdım. Buna rağmen dün çalışmaya başlamışız gibi her şeyi kapsam dışarı bıraktı. Gelelim ihmale. 22 Temmuz günü dahiliye polikliniği den Beta viral virüs ile alakalı doktorum acil yatış istedi. Yatış işlemleri tanısında akut tonsilit yazdığı için yatışım onaylanmadı öğlen 3 den gece 12 ye kadar ne kadar evrak varsa sürüntü testine kadar gönderdik kabul edilmedi. Ki viral enfeksiyon da bekletme lüksü asla yok! Bakın asla yok! Yatışım da tedavim de yapılamadı hastaneden 40 derece ateşle zorunlu çıkış yapmak zorunda kaldım. Sağlık Bakanlığı CİMER ve tüketici haklarından her kanaldan şikayette bulunacağım. Şu süreçte tedavim yapılamadığı için ve haksız yere! Başıma bir iş gelirse 2016 dan beri ev araba parası ödediğim sadece ticarethane den ibaret olan Allianz Sigorta mesuldür. Yazıklar olsun bir daha asla asla.

Selda sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allianz'DAN Sağlık Sigortası Yaptırılmaz

06 Haziran 2024 13:07
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Kapsam Dışı Diye Reddediyor

30 Aralık 2023 23:29
Neşe sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2024 21:02
"Teşekkürler"
Gülşah sonuçtan memnun

Allianz Sigorta'nın Haksız Muafiyet Kararı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

26 Haziran 2025 16:21
"Sorunum çözüldüğü için teşekkür ediyorum. Benim için sağlıksal problemlerle uğraşırken ekstra bir stres kaynağı olup rahatsızlığımı tetikledi, ameliyatım ertelenerek tüm planlarımı aksattı buna rağmen yine de sorunum çözüldüğü için teşekkür etmek istedim. Bu tarz durumların tekrar tarafıma yaşatılmamasını talep ederek, teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum."
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Acil Durumda Ödeme Yapmadı, Mağdur Olduk

18 Haziran 2025 12:33