Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Ödenilen Parayı İade Etmeyen Sigorta Şirketi

31 Mayıs 2024 11:54

Allianz sigortadan geri ödeyen yaşam sigortası adı altında BES alırken hadi onu da alalım dediğim sigortayı aldım. Sonrasında ikisi bana fazla geldi dedim ki bu geri ödeyen sigortayı iptal edeyim. Sadece 1 ay ödedim ve 30 günü geçtiği için iptal ettiklerinde ödediğiniz parayı vermeyeceğiz % 100 kesinti uygulayacağız dediler. Ben bu firmanın beni aramasını ve hatta parayı iade etmesini istemiyorum. Ama bunu okuyan vatandaşların bu firmanın çalışma prensibini görmesini ve hatta uzak durmasını diliyorum. Siz nasıl bir kanuna tabisiniz ya da adını telaffuz edemediğim bir akit altında devamlılığınız sürdürüyorsunuz da insanların ödediği paranın % 100 ünü kesiyorsunuz. Bu ne cüret anlamak mümkün değil. Diyeceksiniz ki sözleşme imzaladınız falan... Yav 30 sayfa sözleşmeniz var ben onu mu okuyacağım siz hiç mi düşünmüyorsunuz müşteri memnuniyeti, mağduriyeti vs. Aldığım parayı vermem demek nasıl bir mantığın ürünü, nasıl bir anlayış bence bunu içinizde tartışın belki o zaman bu yaptığınıza bir isim verirsiniz, bizler de daha iyi anlarız!

profile profile profile

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta'da İptal Süreci Ve Geri Ödeme Sorunu

28 Şubat 2025 16:51
Sümbül sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 17:35
Allianz Sigorta Hediye Ek Katkı Payını Yatırmadı.
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 18:14

06 Mart 2025 11:48