Allianz Sigorta İle Güven Krizi: Beklenmedik Red Yanıtı

14 Kasım 2024 15:50

Güvenerek güvencem olsun amacıyla tavsiye üzerine maalesef ki Allianz Sigorta'dan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. İleri sinüzit rahatsızlığım olduğundan ve riskli olması sebebiyle devlet hastaneleri ve özel hastaneler kontroller ve ilgili raporlar sonucunda işlemi yapamayacaklarını iletip, onların da yönlendirmesi ve araştırmalarımla birlikte üniversite eğitim araştırma hastanesinde uzman profesörle gerekli işlemler, kontroller yapılarak sinüs cerrahisi ameliyatı oldum. 2 gün hastanede yattım. Bunların hepsiyle epikriz raporu ve hastane faturalarıyla birlikte Allianz Sigortasına, poliçe şartnamesinde olduğu üzere anlaşma dışı hastane işlemi olduğundan yıl içinde 1 sefere mahsus olan harcama ödemesi talebinde bulundum. Gelen red edilme yanıtı ise oldukça şaşırtıcı. Poliçede belirtilmemiş, bilgim dahilinde olmayan, paylaşılmamış şartları varmış. Bu şartlara uygun değilmiş ve üstüne bir de geçirdiğim operasyonu estetik operasyon olarak yorumladıklarından kabul etmiyorlarmış. Bunu başvuru yaptıktan sonra reddedilmesini anlamayıp itiraz edince öğrendim. Demek ki güvencem var umuduyla güvenmeden Allianz'dan yazılı onay almak gerekiyor ki sonradan sadece kendilerinin bildiği şartlardan reddedilmesin. Defalarca görüşülmesine rağmen firma ısrarla taraflı olarak kendi şartlarından diyerek taraflı davranmakta, poliçenin gerekliliğini yerine getirmemekteler. Anlaşılan o ki diğer şikayetlere de bakılınca Allianz Sigorta'nın güvenilmez olduğu ve güvencenin sigortanın gerekliliğini yerine getirmediği ve sadece sigorta satarak kazanç elde etmeyi amaçladığı nettir.

Allianz Sigorta'nın Hatalı Provizyon Ve Geri Ödeme İnadı

31 Ekim 2024 13:06

Allianz Sigorta Alakasız Sebeplerle Ameliyat Ödemesini Kabul Etmiyor

12 Eylül 2023 20:20
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 14:29
Selin sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 15:57

29 Ocak 2024 20:14