Mide Botoksu Sonrası İlgisizlik Ve Memnuniyetsizlik

21 Kasım 2024 08:26

13/10/2024 tarihinde İstanbul'da Alivcan Klinik'te mide botoksu oldum. İşlemden 1 ay önce, parayı almadan önce o kadar güzel ilgi, alaka ve güven verildi ki B**** Hanım her konuda ilgilendi. İşlemden sonra ilk gün çok ağrım oldu. Normal dendi, hiç sorun etmedim. Ankara'ya geldim, İstanbul'a gidemeyeceğim için B**** Hanım Ankara'daki şubesiyle görüşüp burayla devam ettim. Hastane adı Kudret. Daha sonra diyetisyenim G**** Hanım'a gittim, 7 günde 5 kilo verdim. Sıvı beslenerek aradan 3 hafta geçti, ne ilgi var ne alaka. Ayağımı kırdım, hocam ay sonuna kadar gelemeyeceğim diyerek belirttim, tamam dedi. Diyet nasıl gidiyor, zorluyor mu, değiştirelim mi diye hiç soru sormadı. Aradan 1 hafta geçti. Önceki ve sonraki halinizi rica edebilir miyim diye sordu. Daha bir dur, sana 1 defa gelmişim, sanki kendi kilo verdirdi. Daha sonra G**** Hanım'a yazdım. Hocam işlem bende etki etmedi, diyetimi çok iyi yapıyorum, hâlâ da sıvı besleniyorum ama çok acıkıyorum, canım çok tatlı istiyor. Kendimi tutmasam diyetimi bırakacağım dedim. 10 gün oldu, hâlâ mesaj atmadı. Kısa ve öz, böyle bir işlem yok arkadaşlar, sadece bayıltıp kendilerince işlem yapıldığı söyleniyor. İlgi de parayı almadan önce oluyormuş, kimse buraya güvenip işlem yaptırmasın.

02 Ocak 2025 12:16 (Şikayetten 1 ay sonra)

Gamze
Gamze

Merve hanım merhaba. Simdi nasılsınız. Bende aynı yerde mide botoks yaptırdım. 5. Günüm ama acıkıyorum. Sanki hiç etki etmedi. Aradığımda da daha erken olduğunu on güne kadar etki edeceğini söylüyor lar. Param boşa mı gitti düşünüyorum

Cennet

Merve hanım bana ulaşabilir misiniz aynı sorunları ben de yaşadım daha da yaşıyorum

Bana ulaşa bilirimisnniz

Mide Botoksu Sonrası Sağlık Sorunları Ve İlgisiz Klinik Yaklaşımı