Burcu sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 01:59

21.08.2024 ile 26.08.2024 tarihleri arasındaki Alis Paradise konaklama deneyimim, tümüyle rezil ve tam anlamıyla kabustu. İçeriden kilitlenemeyen kapılar, ardı arkası kesilmeyen elektrik kesintileri, soğuk kahvaltılar, kirli bulaşıklar, her yerde olan tozlar, özensizlikte zirvede olan havuz 10 üzerinden 0 puanı acımasızca hak ediyordu. Havuzun içi paslı, 5 gün boyunca giremedik, iğrendik resmen.
Bu düşük standartlar, tesisin her türlü insanlık dışı koşulu aştığı anlamına geliyor. Temel sağlık gereksinimlerinin bile karşılanmadığı bu yer, sadece müşteriyi düşünmeyen, umursamayan ve belirsiz bir tavır sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda sağlık tehlikesi oluşturuyor.
Alis Paradise gibi bir tesisin bu seviyede düşüklük ve pislik üstündeki kötü hizmet anlayışı, sadece insan sağlığının tehlikeye atılması anlamına gelmiyor; aynı zamanda tam bir rezaleti en üst seviyeye taşıyarak, diplerde gezinen bir kalitesizliği simgeliyor.
En düşük standartları bile aşamayan bu tür tesislerin bir an önce incelenmesi gerekiyor. Bu rezilliklerin son bulması ve aynı hatayı bir daha yapmamak adına acil tedbirler alınmalıdır. Balayımız resmen hastalık ve olumsuzluklarla geçti. 50 bin liramız resmen çöp oldu!
Temizlik yapılacağı söylendi ama temizlik müşteri gelmeden önce yapılır, müşteri otele geldikten ve size bunu söyledikten sonra yapılmaz. Biz geldiğimizde bu şekildeydi oda. TV arkasındaki demir üstündeki toz ve tahtalar üzerinde daha çok tozlar vardı. Elektrik kesintisi 5 gün boyunca devam etti. Belli saat aralıklarında. Çok bungalovda kaldık ama bu şekilde bir şeyle hiç karşı karşıya gelmedik. Ayrıca başta farklı bir bungalov tercih etmiştik. C** Bey arayıp seçtiğiniz otelde yanlışlık olmuş, doluymuş, sizi daha iyi bir yerde ağırlayacağız dedi ve araştırdık, kabul ettik. İlk tercih burası değildi. Maalesef yönlendirme sonucu kazaya kurban olduk.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 20:25

31 Ağustos 2023 10:01