Emre sonuçtan hiç memnun değil

Alicandanal.com Yanlış Ürün Ve Fiyat Mağduriyeti!

24 Ocak 2024 03:22

Hepsiburada üzerinden 11.11.2024 tarihinde TCL T-Pro 12000 BTU model klima satın aldım. Ancak satıcı, düşük model olan Elite serisini gönderdi. Hatasını düzeltmek yerine fiyatı arttırarak mağduriyetimi artırdı. Diğer müşterilerin de benzer yanlış ürün deneyimleri olduğunu Hepsiburada yorumlarında gördüm.

Satıcı Alicandanal'dan kargolanan üründe kutu vs. bir problem yoktu. Yaklaşık 20 gün sonra servis montaja geldiğinde klimanın düşük model olan Elite serisi olduğunu belirtti. Satıcıyla iletişime geçtim ve değişim talebinde bulunmamız konusunda anlaştık. Hepsiburada, 15 günü geçtiği için değişim talebi açamayacağımızı, ancak iade talebi açıp, değişim olarak not düşebileceğimizi söyledi. Talebimizi açtık ve satıcıyla durumu tekrar görüştüm. Kargo satıcıya ulaştığında değişim talebimi iade olarak değiştirdiler. Benim aldığım fiyatın üzerine 5 bin TL zam yapılması sebebiyle tekrar sipariş veremedim. Tüm bu süreç, kış koşullarında 2 ay klimasız kalma sorununa yol açtı. Sonuç olarak, Hepsiburada fiyat mağduriyetimi çözdü ve Hepsiburada'yı tekrar tercih edeceğim; ancak bu satıcının tercih edilip edilmeyeceği size kalmış.

Hatice
24 Haziran 2024 14:51

30 Nisan 2025 14:34
Yakalagelsin.com Yanlış Klima Montaj Borusu Ve Ekstra Ücret Mağduriyeti
Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

Mucahit
10 Ocak 2025 15:18