Alibaba.com Para İadesi Sorunu

12 Ekim 2024 19:319.613

Alibaba.com üzerinden istediğim 225840194501021646 sipariş numaralı piston segman silindir satın aldım. Tedarikçiyle görüştüm ve bana bu istediğiniz ürün değil, bunu geri iade talebinde bulunun dediler. Ben de iade talebinde bulundum ve ürün zaten kargolama yapılmamıştı. Hemen Alibaba.com aynı gün para iadesini gerçekleştirdiğini söyledi, 7 iş günü içerisinde iade gelecek dedi fakat gelmedi.
Para iadesini almadım. Alibaba.com müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, 'Bankanızla iletişime geçiniz, biz paranızı yatırdık' diyorlar ama bankayı aradığımda, para iadesi firma tarafından gelen bir geri ödeme yok diyorlar.
Alibaba.com para iadesini hâlâ gerçekleştirmedi. Lütfen Alibaba.com 137.79 USD parayı geri iadesini gerçekleştirsin, güven sarsmadan iadeyi gerçekleştirsin.

20 Şubat 2025 16:26

Merhaba şu an aynı sorunu bende yaşıyorum. Banka ekstrası gönderdim para yatmadığına dahil mail ile iletişime geçiyorum. Sizin sorununuz çözüldü mü?

Alibaba Sipariş Ettiğim Tıraş Makinesi Teslim Edilmedi, Para İadem Gerçekleşmedi

31 Ekim 2025 22:393.390

19 Ekim 2025 tarihinde Alibaba.com üzerinden 885383302420 numaralı siparişle bir tıraş makinesi satın aldım. Ürünün topl...

Alibaba Shenzhen Fundar Technology Limited  İade Talep Ediyorum

27 Ekim 2025 11:489.620

19 Ekim 2025 tarihinde Alibaba üzerinden “tbk2205 lazer entegre sökme makinesi” siparişi verdim (Sipariş No: 27998639800...

1 Yorum

Alibaba Açtığım Mağazayı Kapattım Paramı Alamadım 5416 Dolar

Alibaba AçtığımMağazayı Kapattım Paramı Alamadım 5416 Dolar

Muzaffer
Alibaba Ürün 7 Aydır Ortada Yok!

Alibaba Ürün 7Aydır Ortada Yok!

Umut

Öne ÇıkanKonular