Ufuk sonuçtan çok memnun

Alibaba Ürünlerim Gümrükte Kaldı

04 Mayıs 2023 18:05
Ufuk'un Teşekkür Mesajı
“Para iadesi için hem Alibabaya hem Tedarikçi firmaya teşekkürler”

Alibaba'dan 15.04.2023'de 6 adet olta makinesi aldım. Ücreti hemen kesildi, kargo ücreti dahil 237$ ürünler kargoya verildi. Ancak bir türlü gelmedi. Firmaya her sorduğumda gelecek yarın falan sürekli beni oyaladı. 03.05.2023'de baktım, otomatik para tedarikçi firmaya yatacak. Hemen süre uzatımı istedim. Bugün tedarikçi firma bana Alibaba üzerinden yazdı, ürünler en fazla 4 adet olmalıymış. Paketleme öyle yapmalıymış, onlar 6 adet yapmışlar gibi bir sürü şey yazdılar. Ve dediler ki ürünü almam için 700$ ödemeliymişim ya da ürünler imha edilecekmiş. Ben de sorunun kendilerinde olduğunu ve ürünü adresime kadar ulaştırmakta sorumlu olduklarını söyleyip iade istedim. Tedarikçi firma kendi hatalarının olduğunu ve kendilerinin de mağdur olduğunu söyleyerek bana yarı yarıya ödeme yapalım dedi. Bakalım Alibaba kime sahip çıkacak? Ben paramı istiyorum. Tedarikçi firma kargo ve ürünün elime gelene kadar tüm her şeyden sorumlu.

Trade Assurance Order

Refundable amount
USD 230.17

Paid amount
USD 230.17

Hem ürünümü alamadım hem param gidecek. Bana yardım edin.

Ufuk
Ufuk
10 Mayıs 2023 08:07

Para iadesi için hem Alibabaya hem Tedarikçi firmaya teşekkürler

Nevşah
Nevşah

Merhaba benzer bir durumu yaşıyorum. Airtag koruyucu kılıf sipariş verdim 100 adet iş makinelerinde kullanmak için 80 adet olması gerekiyormuş alabilmem için şu an gümrükte kaldı ve hiçbir işlem yapmıyorlar. Siz nasıl çözüm buldunuz?

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Alibaba Üzerinden Aldığım Cihazlar Teslim Edilmedi Ve Arızalı Ürünle Mağdur Edildim!

Süleyman
13 Eylül 2025 08:10
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Alibaba Gümrükte Tutulan Ürünüm İçin Açık Bilgilendirme Olmadan Yüksek Vergi Talebi

Sedat
12 Ocak 18:10
alibaba-gumrukte-tutulan-urunum-icin-acik-bilgilendirme-olmadan-yuksek-vergi-talebi-2.jpg

Alibaba Uygulamasında Gizli Gümrük Masrafları Ve İade Sorunu!

Ahmet
05 Ocak 16:58