Yetersiz Hizmet Ve İlgisiz Çalışanlar

A** T****'e ait danışmanlık şirketinin Taksim şubesinden hizmet aldım. Ofisteki uzmanlar daha uygun fiyatlardan yardımcı oldukları için onlardan hizmet almayı tercih ettim. Parayı ofise ilk gittiğim gün ödedim. Buna rağmen, neredeyse tek bir soruma bile düzgün cevap alamadım. Çalışanlar, soruları cevaplamak ve araştırma yapmak konusunda oldukça isteksiz. Aynı zamanda, sosyal güvenlik konusunda yeterli bilgi birikimine sahip değiller. Verdiğim ücret karşılığında hiçbir şekilde hizmet alabildiğimi düşünmüyorum.

24 Ekim 2024 11:45 (Şikayetten 15 saat sonra)

Ücret iadesi istiyorsunuz. Suçlamada bulunuyorsunuz. Ancak Adınızı paylaşmamışsınız.

18 Mart 2025 19:45

Ben de Ali tezelden danışmanlık hizmeti almak istiyordum öncesinde bir araştırmak istedim. Bu kadar insana bütün cevapları atarlı giderli herkese bir had bildirme tarzında cevaplar verilmiş. İyi ki araştırmışım asla çalışılmaması gerektiğini öğrenmiş olduk

19 Aralık 2024 00:59

Merhaba. 1973 nisan doğumlu erkek, 1990 yılında babasının işyerinde 120 gün SGK lı calışmış. Fiilien oto tamir bakım. EYT kapsamında emeklilik başvurusu yapıldı. Ancak 18 yaş altı babasının yanındaki SGK sına red geldi. Ve EYT dışında kaldı. Dava yoluna gidilse ne sonuç çıkar