Berke sonuçtan çok memnun

Algida Çubuk Kodlarıyla FLO İndirim Sorunu

Berke
18 Aralık 2024 22:08
Berke'nin Teşekkür Mesajı
“Puanım geriye aynı şekilde iade edildi Algida Ailesine teşekkür ederim ayrıca Alışveriş Çeki iptal edilmemiş bunun içinde teşekkür ederim kullanamasam da :)”

Algida'dan dondurma alarak çubuk kodlarını biriktirip puan yaptım ve bu puan ile FLO'da 400 TL indirim var diye kupon kodu oluşturdum. FLO'ya giriyorum, 1700 TL'lik FLO'nun kendisinden tek bir ürün alışveriş yapmışken indirim puan kodumu yine de kabul etmiyor. Puanımı geri istiyorum. Madem olmayacaksa neden böyle bir sorun yaşatıyorlar? Eğer ki puanım geri eklenmezse Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Sonuna kadar da devam ederim. Bırakmam peşini, para vererek aldım dondurmaları, puan için aldım. İnsanı saf yerine koymayın.

19 Aralık 2024 09:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Berke
23 Aralık 2024 21:39

Algida Puan Kampanyasında Eksik Bilgilendirme Ve Mağduriyet

Muhammed
31 Temmuz 12:30

Algida'nın Sözde Hediye Dondurmaları: Neden Ulaşamıyoruz?

29 Mart 14:00
Algida'nın Sözde Hediye Dondurmaları: Neden Ulaşamıyoruz?
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Algida Dondurma Kodları Uygulamada Çalışmıyor, Bedava Haklarım Tanımlanmıyor

Zahide
06 Ağustos 21:40
Algida Dondurma Kodları Uygulamada Çalışmıyor, Bedava Haklarım Tanımlanmıyor
Onur sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 17:56