Gizem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 17:31

Alfemo Aydın mağazasından koltuk takımı almıştım. Koltuk takımı bakarken önceliğim modeli beğenmem rengi vs değildi tek bir önceliğim vardı o da pati dostu bir kumaş olmasıydı. Bir çok mağaza gezdim en sonunda Alfemo Aydın mağazasından almaya karar verdim. Özellikle mağazaya girdiğimde tek dediğim köpeklerimin olduğuydu ve bunun için alacağım ürünün pati dostu bir kumaşı olması gerektiğiydi. Satıcı bana kesinlikle pati dostu olduğunu söylediği bir koltuk takımı gösterdi şöyle bir baktık. Mağazada ışıktan dolayı renk farklı görünüyordu (buna hiç takılmadım bile). 3+2+1 şeklinde koltuk takımına karar verdik. Baktığımız 3lü zaten o tarz bir kumaştı. Diğer renk koltukların üzerinde kumaşlar vardı ve karşıdan zaten aynı kumaşmış gibi duruyorlardı. Ama eve gelen koltuk keten kumaşlı bir koltuk oldu. Asla pati dostu falan değil. Köpekleri daha eve getiremedim kendi ayağım takıldı koltuktan ipler attı. Koltuk sürekli iplik atıyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm bana onlar bu koltuk takımının pati dostu olmadığını söyledi ve mağazayı aramam gerektiğini söylediler mağazayı aradım görüştüğüm hanımefendi Alfemo markasının pati dostu koltuğu olmadığını söyledi (bana aynı mağaza içinden biri o koltuğun pati dostu olduğunu söylememiş gibi.) Sadece tek talebi pati dostu koltuk almak olan birine renk model vs önemsiz olduğunu söyleyen birine nasıl bu koltuk satıldı aklım almıyor. Ve konuştuğum kişi internetten bakmış olsaydım kumaş özelliklerini görebileceğini söylüyor ben zaten internetten almak isteseydim internetten bakardım beni satıcının doğru yönlendirmiş olması gerekirdi. Zaten onların bana kumaş bilgisini orada doğru vermesi gerekirdi. Artı koltukların ayakları aynı renk değil ve koltukların ayaklarında ezilmeler, çizikler ve lekeler var. Ben bu koltukların iadesini istiyorum.

13 Ağustos 2024 08:40 (Şikayetten 15 saat sonra)
15 Ağustos 2024 09:55
23 Ağustos 2024 13:13

Aydın Alfemo mağazası zaten o dönem çalışan arkadaşın söylediğini kabul etmiyor. İnternetten baksaydınız dediler ben internetten alışveriş yapmak isteseydim yapardım zaten. Ben resmen kandırılmış gibiyim. O dönemki arkadaşı işe ben almadım sonuçta ben sorumlu değilim onun söylediklerinden sorumluluğu almaları gerekiyor. Maaşını ben mi ödüyordum işe ben mi aldım. Ve yazıldığı gibi kimse bana ulaşmadı. Ben Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

30 Ağustos 2024 02:01

Bakın ısrarla söylüyorum koltuklardan birisi kesinlikle hatalı 3 tane koltuk aldım 2 sinde bir şey yok 1 tanesinden sürekli iplik çıkıyor. Ve ben mağaza çalışanı tarafından kandırılmış oldum. Bana yanlış bilgi verdi kumaş ile ilgili eğer gereği yapılmaz ise ben Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Keşke uzamadan halledebilsek bu sorunu

Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Nurhan

Beyza
28 Haziran 2024 14:30

Beyza
06 Ekim 2023 16:28
Eliff sonuçtan hiç memnun değil

Alfemo Penta Koltuk Takımı Kumaş Problemi

Eliff
08 Aralık 2023 15:13
Asena sonuçtan hiç memnun değil

Asena
20 Temmuz 2023 16:05