Alfa Romeo Kronik Kalorifer Sorunu

13 Aralık 2023 18:22

2015 model Alfa Romeo Giulietta aracımı kullanıyorum. Kalorifer flaplarında bir arıza var ve iki taraftan da soğuk hava üflüyor. Bu parçaları değiştirmek için ön torpidonun sökülmesi gerekiyormuş. Bu arıza, Alfa markasının bir hatası olduğunu kendi servisleri belirtiyor; ancak nedense Alfa markası hatasını kabul etmiyor ve ben bu işlemi ücretli yaptırmak zorunda kalıyorum. Ayrıca, aracın torpidosu söküldükten sonra artık orijinali gibi olmuyor ve gürültüler çıkarıyor. Bu durum beni rahatsız ediyor. Alfa Romeo'nun bu hatasıyla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu sorunla karşılaşan her Alfa kullanıcısının şikayet etmesi gerektiğine inanıyorum.

profile profile
14 Aralık 2023 09:51 (Şikayetten 15 saat sonra)

Yy Yy

Hiçbir şekilde cevabın dışında iletişime geçilmedi sorun hala devam ediyor Servis sorunun arkasında durmuyorböyle bir markaya yakışmadı

İsmail
Şikayeti Çözüldü

Merhaba! 2016 model Alfa Romeo Giulietta kullanıcısıyım Maalesef bende de kronik kabul edilmesede kalorifer sorunu mevcut servise götürdüm çözümsel yaklaşmıyorlar kaç tane ustaya götürdüm oda olmuyor sağdan soğuk üflerken sol yan şoför kısmı sıcak üflüyor Flap sorunu olduğu söyleniyor Göğüs komple sökülmesi gerekiyormuş Sökülmesi demek büyük sorun daha sonra tam olarak oturmayacağından ses gelme ihtimalli çok yüksek ve kalıcı bir çözüm olmayacağı söyleniyor kalıcı çözüm yolu mümkünse yardımcı olursanız çok memnun olurum

İsmail sonuçtan çok memnun

Alfa Romeo Kronik Kalorifer Sorunu