Ahmet sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 11:45
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş ve değişim için teşekkürler.”

Albert Genau firmasından çift ısı camlı açılabilir cam balkon yaptırdım.
Evde kimsenin olmadığı zaman cama temasta olmadan balkonun iç tarafındaki camın kendi kendine kırıldığı eve gelince fark edilmiştir.
Konu ile yetkili firmayı aradığım zaman yarın akşam geliyoruz dedi. Ertesi gün kimse gelmedi. 2 gün araka arkaya aradım telefonlar açılmadı. 3. Gün bu akşam geliyoruz dedi yine kimse gelmedi. Bugün 4 kere aramama rağmen telefonlar cevap verilmedi. Cam çatlak şekilde beklemektedir. Her an cam dökülebilir.
Albert Genau firmasını aradığım zaman ise camı taktıralı 20 ay olmasına rağmen cam ile biz ilgilenmiyoruz. Yetkili firmayı arayın. Ücretli taktırın diye dönüş olmuştur.
Konu ile ilgili mağdurum.

20 Aralık 2024 09:36

2022 şubat ayında balkonumda cam balkon varken camımı söktürüp yerine daha kaliteli Albert Genau markasından çift ısıcam balkon taktırdım. Taktırdıktan 20 ay geçtikten sonra cam iç taraftan kendiliğinden kırılmıştır. Camı takan yetkili ile görüştüğümde camın değişiminin 15-20 günde yenisi ile değişeceğini söylemiştir. Üstünden tam 45 gün geçmesine rağmen camım takılmamıştır. 25 günden beri camın hazır olup takılamama sebebinin hava durumunun uygun olmadığı, işlerinin yoğun olduğu, kendilerinin hasta olduğu ve en sonunda da telefonlarımın açılmamaları olmuştur. 2022 yılında cam balkonumu söktürüp yenisini taktırdığım Albert Genau camlarına asgari ücretin 7 katı para vermiştim. Kırıldıktan sonrada cam ölçülerini aldırmak içinde benzer sorunları yaşamıştım. Genel olarak aldığım hizmet beni ve ailemi çok yordu süreçlerin bu şekil olmasından hiç memnun kalmadım.

Ek
06 Kasım 2024 14:45

Teşekkürler

22 Ekim 2025 11:46

Geri dönüş ve değişim için teşekkürler.

31 Temmuz 2024 09:15

Albert Genau Cam Balkon Servisi Yok, Mağduriyetim 5 Aydır Çözülmedi

31 Mayıs 2025 13:29
Cem sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 21:10

12 Eylül 2024 14:28