Nehmet sonuçtan hiç memnun değil

Akyurt Süpermarket Ürün İade Değişim Problemi

Akyurt Süpermarket Ürün İade Değişim Problemi
30 Ağustos 2023 12:05

30.08.2023 tarihinde saat 10.24 te Ufuktepe şubesinden öz inan marka rulo kaymak aldım. Eve gelip kaymağı açtığımda küflü olduğunu fark edip zaman kaybetmeden değiştirmeye gittim. Ama fişini atmıştım. Markete gittiğimde fişi olmadan işlem yapamayacaklarını söylediler. Ancak aynı ürünle birebir değişim yapabilirsiniz dediler bende kabul ettim. Ama dolaba gittiğimde aynı ürünlerin tamamının küflü olduğunu başka bir marka ile farkını vererek değişim yapmak istediğimi söyledim. Bunu arkadaşlar yapamayacaklarını bunun için fişin olması gerektiğini söylediler. Bende fişinin olmadığını kasadan fiş kopyası ya da bilgisayardan fiş döküm raporu alabileceklerini söylememe rağmen kasadaki arkadaşlar biz onu alamıyoruz bize onu öğretmediler gibi cevaplar verdiler. Mağaza yöneticisine telefonla sormaktan ileriye gidemedik. Müşteri memnuniyeti ön planda olması gerekirken mağaza yöneticisi gelip bana izahta bile bulunma tenezzülü içine girmedi. Ben aldığım ürünlerin saatine kadar söylüyorum bir değişim ya da iade işlemi bu kadar zor olmaması gerekir. O yüzden bir daha açıkçası Akyurt süpermarketlerde alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Akyurt Süpermarket Ürün İade Ve Personel Tavırları

22 Eylül 2023 09:27
Gülnaz sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 11:15
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 01:42
Abuzer sonuçtan hiç memnun değil

Abuzer
19 Kasım 2023 15:06