Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 16:05

Aktivite Turizm şirketi Giresun-Ordu gezi listesinde yer alan yerlerde zamanlama hatası yaptı ve gitmesi gereken yerlerin büyük bir kısmına bizi akşam karanlığında götürdü. Rize'den kalkan araç önce orduya giderek tüm günümüzün orada bitmesine sebep oldu. Ordudan yola çıkıldığında saat 17.00 idi. Giresun'daki doga güzellikleri olan travertenlere gittiğimizde 19.00 idi. Akşam karanlığında bizi götürmüş oldular ve hiçbir doğa güzelliğini göremedik. Mağdur olduğumuzu söylediğimizde de tur programının bu şekilde olduğunu söylediler. Ancak yayınladıkları gezi programında önce Giresun tarafları sonra Ordu yazıyordu. Yani bize yapılan listeyle gezi programı tamamen ters yapıldı. Hem maddi hem manevi olarak mağdur edildik.

25 Eylül 2024 18:37

24 Eylül 2024 16:46

2 gün geçmesine rağmen dönüş yapılmadı

25 Eylül 2024 18:34

23 Eylül 2024 14:22
Aktivite Turizm Giresun Turu Zamanlama Sorunu Fiyaskosu
Özge sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 19:24

24 Ağustos 2024 01:03
Necla sonucu yetersiz buldu

Tur Programı Eksik Ve İlgisiz Hizmet: Param Boşa Gitti

21 Temmuz 2025 14:19
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Turevel Tur Eksik Tur Gezisi Ve Yolda Unutulan Tur Katılımcıları

26 Ağustos 2024 02:58