Yasin sonuçtan memnun

Aksigorta Telefon Numaram İle Bilmediğim Kişilere Poliçe Yapıyor

04 Ocak 2024 13:03
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Beni arayıp başkasının üzerlerine kayıtlı olan sigorta bilgilerini telefon numaramı bilgilerini sildiler düzeltiler teşekkür ediyorum sizlere”

Aksigorta'dan tanımadığım kişilere telefon numaram üzerinden sigorta yapılıyor. İznim dahilinde değildir. Tarafımın konuyla ilgisi yoktur. Buna rağmen bu tür mesajlar alıyorum. Numaramın kullanılmasını onaylamıyorum. Bana ait bir işlem değildir. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Gereğini arz ederim.

04 Ocak 2024 13:39 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

04 Ocak 2024 13:50

Sn. YASİN Y, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 04.01.2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Yasin

Aksigorta Başkası Adına Numarama Poliçe Mesajları Geliyor
Aysenur sonuçtan çok memnun

Aysenur
12 Eylül 2024 15:06
"Zerrin hanıma teşekkür ederim sorunumla ilgilenip çözüm sağladığı için. İşlem süreci hakkında beni bilgilendirdi ve sorunumun neyden kaynaklanıyor olacağını iletti."
Berrak sonuçtan memnun

19 Eylül 2023 14:18
"Sultan hanıma ilgisinden ötürü teşekkür ederim"
Taha sonuçtan çok memnun

29 Mayıs 2025 18:36
"Sağ olun"
Aksigorta Ödeme Sürecinde Sürekli Aynı Cevabı Alıyorum Mağduriyetim Giderilmiyor

Aksigorta Kategorileri