Tatil Paketi Aldatmacası: Cayma Hakkı Ve Geri Ödenmeyen Kapora

Tatil Paketi Aldatmacası: Cayma Hakkı Ve Geri Ödenmeyen Kapora
18 Aralık 2024 19:34

Kayseri merkezde bir benzin istasyonunda form doldurdum ve sonrasında 'tatil kazandınız' diye beni aradılar. Ankara'da termal şehir tanıtımı yapıldı ve paketi satın almam istendi. Makul geldiğinden paketi satın aldım. Araştırmalar sonrasında, tatil yerinden olumlu şeyler duymadığım için 15 günlük cayma hakkımı kullandım. Kapora olarak yatırdığım para içeride kaldı, hakkımı helal etmiyorum. Asla onaylamıyorum, sizi tanıtım sırasında çok makul teklif sunarak inandırıyorlar. Araştırmadan bu işe girmeyin.

22 Ocak 2025 23:52

Merhaba arkadaşlar bu firma ile çok sıkıntılar yaşadım ne hediye tatilimi kullanabildim ne de başka bir şey tasnif etmiyorum üstelik sonrasında geri döndüler şikayetinizi lütfen kaldırın diye bu işi mahkeme paklar artık onlar düşünsün

Yorumlar (8)

Buse
Buse

Merhaba son durum nedir dün bende imzaladım eve bir geldim haftalık 12.500 aidat bedeli yazdığını fark ettim. Bugün arayıp sözleşmeden cayacağım.

Şule
Şule

Bende 1 hafta önce 5 yıllık paket aldım önden ödeme yaptım. İptal ettirsem. Önden ödediğim parayı alabilir miyim

Büşra
Büşra

Bekir Bey 15 gün cayma hakkını noterden mi kullanıyoruz? Bir de ön ödemenizi alamadınız mı hala?

Bekir

Noterden değil direk gidip konuştum senetlerimi aldım aksi takdirde mahkemelik oluruz dedim sonrasında verdiler senetleri on ödememi hala alamadım sonrada aradılar ki şikayetinizi geri çekerseniz verelim dediler benim derdim para filan değil artık bundan sonra onlar düşünsün

Elif

Bu şirket ile sorun yaşayanlar bana ulaşabilirler. Birçok mağdurun ortak hareket etmesi ve ağır cezaya taşınması artık şart.

Cihan
Cihan

Bende sizin gibi mağdur durumdayım. Aynı olay benimde başıma geldi Sivas'ta. Bizde Aldık önden bir miktar ücret ödedik. Ama sonrasında. Ne tatil yerini kullandım. Ne verdikleri 3 gün hediye olarak verdikleri tatil hediyesini kullandık. Simdi bana cayma bedelini ödeminiz lazım diye tutturdular. Ben istemiyorum. Bunun için içeride senet var adıma ne gibi bir yol alabilirim teşekkür ediyorum

Çok geçmiş olsun

Bekir

Ben 15 günlük cayma zamanında vazgeçtim üstat senin serüven mahkemelik olmuş ama emin ol kendilerini çok garantiye almışlar yazılan çizilen her şeyde kendilerini haklı görüyorlar

Akropol Termal (Beypazarı) Haber Vermeden İcra Takibi

09 Ağustos 2023 16:48