Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Hastama Adli Vaka Diye Bakılmadı

Tuğba
25 Temmuz 2024 19:0613.657

15 yaşında oğlum gasp bıçaklanma yaşadı ve bacağında uyuşma hissizlik vardı. Nöroloji doktorundan randevu aldım, öğretim üyesi ***** ***** ***** çocuk nörolojiden. Neyse gittik, bize adli vaka olduğu için ifade nüshası gerekli denildi sekreteri tarafından ya da ücretli bakacaklarını söylediler..

Dedim yakınsa gidip alalım, ifade nüshasını istediler. Aldım karakoldan, çıktım geç kaldım diye aradım sekreterini ve bize ***** hanım iptal ettiğini, sebebinin de adli vakaya başka doktorun değerlendirme yapacağını söylediler.

Bu ne saçmalıktır böyle, benim çocuğumla kaç hastane gittik, bu nedir ya? Ölelim mi ne yapalım yani, şikayetçiyim. ***** doktor'dan.

Balcalı Hastanesi Randevu Saatinde Alınmayan Hastalar Ve Mağduriyet!

Gamze
2 Haziran 2025 10:513.057

Balcalı Hastanesi Nöroloji bölümüne iki hafta önceden randevu alabildim. Randevu saatimde gittim, beni almadılar. 15 has...

Ege Üniversitesi Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

Seval
13 Haziran 2024 16:5115.242

İzmir Ege Üniversitesi Çocuk Nöroloji Doktoru Doçent Doktor *** Hanımefendi'ye tavsiye üzerine oğlumu götürdüm. Özel mua...

3 Destek

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

Akdeniz ÜniversitesiHastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

Ayşem
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

Akdeniz ÜniversitesiHastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

Gamze