Arzu sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 13:44

Anadolu Jet Van Ferit Melen Havalimanı'ndan uçuşum vardı. Kedim için de bilet kestirdim. Kedimin taşıma çantasını kabul etmediler beni yumuşak çanta almak için zorda bıraktılar. Kedimin yumuşak çantası evde vardı onun içinde nefes alamıyor diye box da getirdim dememe rağmen kabul etmediler. Her yerde 150 TL olan çantayı iki katına havalimanından almak zorunda kaldım. Madem en başında söylenseydi yumuşak çanta getirin diye ölçüleri bile tam oluyordu şikayetçiyim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

03 Haziran 2023 20:39

Fotoğrafta belirttiğim gibi siyah turuncu renk olan benim kedimin taşıma çantasıydı onu kabul etmediler. Ama nedense uçuş kartında da o kafesin fotoğrafı ve ölçüleri var. Ben bu durumda neden kedimi o çantada getiremedim de diğer çantadan aldırdılar. Ben bu durumdan şikayetçiyim benim param geri iade edilsin!

03 Haziran 2023 20:40

Benim taşıma çantamı uçakla gönderip yanıma kabul etmemeleri ayrı bir saçmalık.

Yorumlar (6)

Berat
Berat

Merhaba, Benim çantamın ölçüleri 27x27x40 soft Case ve Anadolu Jet'in ölçüleri ile uyuşmuyor. Evcil hayvan biletini 23x30x40 olarak girdim ama sizce bir problem olur mu havaalanında? Aslında size aldırılan çantanın da boyutları uymuyor bu nedenle bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Arzu

Soft çantalarının boyutlarına genel olarak bakılmıyor diye biliyorum çünkü hiç ölçmediler sadece evcil hayvanınızın kilosuna bakarlar

Yaren
Yaren

Çözüm olarak ne sundular aynı şey başıma geldi de

Hiçbir dönüş olmadı

Betül
Betül

Havaalanında aldığınız çanta petlove markası mı? Nereden bulabilirim

Evet o marka

Hazal
29 Temmuz 2024 13:17
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Gaye
25 Haziran 2024 14:46