Melih
23 Aralık 2023 19:22

Airfel klima montajı için gelen Airfel yetkili Servisinin yaptığı hizmet aşağıda ki fotoda eklidir söze ne hacet fotoğraf her şeyi açıklıyor. Gelen arkadaşların çok genç ve amatör olmasından dolayı Montaj yaparken sıfır evin duvarlarını mahvetmesi üstüne üstlük aradığımızda da servis kısmının bu. Durumu düzeltme gibi bir imkanı yok artık. Parayı alırken iyiydi değil mi her şey? Ama vasatın altında işçiliğiniz bu ülkenin gerçekleri aslında. Sök tak yaptığınız bu Klimanın montajını düzgün bir şekilde yapmanızı mağduriyetimin giderilmesini aksi takdirde sonuna kadar bu şikayetimi her yere ileteceğimi bildirmek isterim.
Bu arada satın aldığımız Airfel "klima budur " firmasının müşterisine fırça atması + "nereye şikayet ederseniz edin ben yaptırmıyorum sizin klimanızı" gibi hınca hınç kavga etmesinden dolayı bütün ilgili makamlara şikayetim yapılmıştır ayrıca.

25 Aralık 2023 08:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 17:09
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Daikin Yanlış Yere Yapılan Klima Montajı

Oğuzhan
28 Temmuz 2023 23:42
"Marka servis gönderip herhangi bir ücret istemeden yanlış yere yapılan montajı isteğimiz doğrultusunda yeniledi. Marka yetkililerine teşekkür ederiz."
Daikin Yanlış Yere Yapılan Klima Montajı

Ramazan
05 Ağustos 2024 12:31
airfel-klima-montaj-sorunlari-ve-servis-yetersizligi-1.pdf
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
10 Ağustos 2023 11:23
Airfel Klima Montaj Sorunu!

16 Ağustos 2024 17:19