Airfel Daikin Üretim Hatası Klima

Airfel Daikin Üretim Hatası Klima
Erhan
20 Ağustos 2024 20:18

Merhaba; 3 Haziran 2024'te Hepsiburada'dan aldığım Airfel LTXM35N 12000 BTU klimamın montajı 24 Haziran günü İstanbul Bahçelievler Daikin/Airfel Çaba servisi tarafından yapıldı. 1 hafta geçmeden soğutmayıp E0C hatası vermeye başladı. 17 Temmuz'da servis cihazın gaz tutmadığını belirtip tekrar gaz basıp devreye aldı. Fakat 1 gün sonra aynı arıza tekrarladı. 23 Temmuz'da bu defa komple iç-dış ünite ve borusunu söküp serviste test etmek için aldılar. 1 hafta serviste kaldıktan sonra hazır olduğunu belirtip 6 Ağustos'ta yeniden montaj yapıldı ve ayrıca yeni boru takıldı. Tabii ki yine yeterli soğutma performansını alamadık. Daikin müşteri hizmetlerini arayıp iade veya değişim talebi oluşturdum, servis tekrardan komple cihazı alıp baş ustalarının test edeceğini belirtti. Bu ne aymazlık! 2 aydır hem evde hem de serviste yeterli testten geçmiş bir cihazın neyine bir daha bakacaksınız. Daikin gibi lider bir firmanın bu kusurlu ürünü bir an önce geri iade almasını istirham ediyorum. Saygılarımla.

21 Ağustos 2024 09:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Çağatay
29 Temmuz 2024 17:18
Alp sonuçtan memnun değil

29 Temmuz 2024 22:32
Airfel Yetkili Servis Montaj İlgisizliği
Airfel Yetkili Servis Montaj İlgisizliği

24 Temmuz 2024 19:15
Airfel Hepsiburada'dan Aldığım Klimanın Montajında Büyük Sorun!

Engin
23 Temmuz 2024 18:05