Ada sonucu yetersiz buldu

Airbnb Rezervasyon İptalimin İadesi 22 Gündür Ulaşmıyor

Airbnb Rezervasyon İptalimin İadesi 22 Gündür Ulaşmıyor
09 Ekim 2023 01:50

Airbnb üzerinden 17 Eylül 2023'te yaptığım hmmmsf9thx kodlu rezervasyonumu 18 Eylül 2023 tarihinde iptal ettim. Aynı gün iadenin yapıldığına dair bilgilendirme aldım, ancak iadenin üzerinden 22 gün geçmesine rağmen, bugün 9 Ekim 2023 tarihinde hala bir ödeme almadım. Airbnb bankama, banka ise airbnb'ye yönlendiriyor. Bankam ARN numarası ve ödeme koduyla kontrol ettiğinde de herhangi bir iade işlemi görüntüleyemiyor.
Airbnb destek ise biz iadenizi gerçekleştirdik, bankanız ile kodları paylaşın diyor.
En son destek ekibinden yabancı bir kadın kaçar gibi başkasına yönlendirdi ama ulaşan yok. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Birçok kişi de aynı durumdan muzdarip, paylaşımlardan görüldüğü üzere. Güvenilir diye bilip gönül rahatlığıyla kullanıp insanlara önerdiğim bir konaklama uygulamasının bizleri böyle mağdur etmesi tamamen bir hayal kırıklığı.

profile profile profile
Ada
Ada
12 Ekim 2023 08:44

İademi yatırdılar, sonuç olarak Şikayetvar'a yazmadan iade yatırmıyorlar sanırım

Uğur
Uğur

Türkçe bilmiyorlar, işin komik tarafı İngilizce de bilmiyorlar garip garip konuşuyorlar telafuzları çok kötü Büyük ihtimalle Debit kartlar üzerinden yapılan ödemelerde rezervasyon iptali durumunda manuel iade yapmaları gerekiyor ama para girdi çıktılarıyla ilgilenmiyorlar Biz ücret almadık, almadıysak sizin bankanıza geri dönmüştür bankanız blokaj uygulamıştır deniliyor 😁 Bankayı aradığınızda kanıt olarak dekont ve provizyon kodu veriliyor Air bnb ye resmi evraklarla dönüş yaptığında seni başka bir temsilciye aktarıp bütün süreci başa aldırıp vaktini çalıyorlar Haa aylarca oyalayıp dalga geçtikten sonra tepki gösterince müşteri hizmetlerinden trip yiyorsunuz

21 Eylül 2023 15:04
Airbnb Ücret İadesini Yatırmıyor!

Achraf
25 Eylül 2023 15:25