Avrupa'da Kullanılamayan SIM Kart Sorunu

Avrupa'da Kullanılamayan SIM Kart Sorunu

22 Ekimde Avrupa bölgesel sim satın aldım. 30 günlük 10 GB 37 USD idi. 3 USD indirim koduyla 34 USD'ye satın aldım. Almanya'ya geldim. Bütün talimatları yapmama rağmen bağlanamıyorum. Zaten birkaç gün sonra Türkiye'ye geri döneceğim. Kullanamadığım bir şey için para ödemek istemiyorum. Kartıma para iadesi yapılmasını acil talep ediyorum.

24 Ekim 2024 13:33 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba İzel! Yorumunuz için teşekkür ederiz. Esıminizle alakalı bu sorunu yaşadığınızı duyduğumuz için üzgünüz. Destek ekibimizin sorununuzu çözmek için size bir çözüm sunduğunu görüntülüyoruz. Sorunu çözebilmek için yanıtınızı bekliyor olacağız.

İzem
24 Ekim 2024 13:49

Ben artık ülkeme döneceğim ve ödeme yapıp bütün talimatları ve çözüm önerilerini denememe rağmen kullanamadım. Çözüm değil para iadesi acil talep ediyorum

Merhaba İzel! Bu sorunu yaşadığınız için tekrar özür dileriz. İadenizle ilgili olarak size bir e-posta gönderdik, yanıtınızı bekliyor olacağız.

Airalo Aldığım Esim Aktif Ama Kullanılmıyor

Talimatları düzgün bir şekilde takip ederek Bosna Hersek için aldığım esim i aktif ettim, airalo uygulamasında da aktif ...

Airalo Aldığım Esim Aktif Ama Kullanılmıyor