Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli İndirimli Araç Aldık Ama Maaşımız Kesildi

22 Haziran 2023 18:17

Merhabalar, otizmli çocuğumuzdan dolayı engelli indirimli araç aldık ve evde bakım maaşı aldığımızdan dolayı sosyal hizmetlere bildirdik. Araç alacağımızı fiyatının şu kadar olduğu diye alabilirsiniz, sıkıntı yok denildi ve aracı aldık. Devletin verdiği maaşlara çocuğumuza daha fazla eğitim alması için okulla anlaştık. Ek ders için fakat bugün sosyal hizmetlerden aradılar ve komisyon kararıyla maaşınız kesildi. Sebep aldığımız araç nedeniyle gelir yüksek çıkıyor diyorlar. Aldığımız araç ihtiyaç diyoruz, biz bir şey yapamayız diyorlar. Kasko rayiç bedelinden hesaplanıyormuş, kanun 26 Mayıs'ta değişmiş. Biz 15 Mayıs'ta fatura kestirdik. Yazıklar olsun, seçime kadar bizlere yapmadıkları vaat kalmadı. Seçimden sonra verdikleri üç kuruşa göz koydular.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Doğal Gaz Yardımı
Evde Bakım Maaşı
1 Takipçi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ÖTV Muaf La Araç Aldık Evde Bakım Maaşı Kesildi.

02 Ağustos 2024 14:36

Aile Ve Sosyal Hizmetler Engelli Maaşı Red

19 Eylül 2024 12:35

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evde Bakım Hizmeti Ücretim Geriye Dönük İsteniyor

29 Ağustos 2024 17:31
aile-sosyal-hizmetler-bakanligi-evde-bakim-hizmeti-ucretim-geriye-donuk-isteniyor-1.pdf

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri