Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ayaş Çodem Kötü Hizmette

Irmak
18 Ocak 2024 16:588.575

Ayaş çodem (çocuk destek merkezi) Ankara çocuklar sadece eziyet görüyor tuvaletlerde kapı yok perde var camdan dışarı bakmak yasak konuşmak yasak gün içinde yatağın içine girmek odadan çıkmak soru sormak yasak sadece 6 öğün ara öğünlerle birlikte yemek veriyorlar çocuklara okul için açığa alıyorlar Türkiye'nin bir numaralı olan kurumunu bir gözden geçirin neden bir numara disiplinin suyu çıkmış disiplin denirse buna tabii ki. Devlet devlete şikayet edilir mi sesimiz çıksın gereken yapılsın sadece eziyet ver travma nedeni çocuk yemek yemedi diye eksi prosedürü var 3 eksiden sonra perşembe günü market hakkını kullanamıyor ilacını içmese müdahale (dayak) görüyorlar evladımdan dinledim şok oldum benim evladım çıktı.

Senanur
Senanur
7 Ağustos 2025 01:19

O kadar haklısınız ki bende kaldım ailem aldı hala unutmadım 13yaşımda girdim 19yaşındayım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Altındağ Sosyal Hizmetler Çalışanının Tutumundan Şikayetçiyim

Sibel
23 Şubat 2024 02:1111.302

Ankara Altındağ'da ikamet etmekteyim. 21.02.2024 tarihinde engelli oğlum için evde bakım yardımı başvurusu yapmak üzere ...

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Psikolojik Ve Temaslı Şiddet

Hanife
14 Kasım 2023 13:5113.721

Çocuklarım Eyüp çekom çocuk yuvasında kalıyorlar ve çocuklarım bu olayı bana anlattıklarından beri anne bizi sakın d****...

1 Destek

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardım Kesintisi

Tuba
8 Aralık 2023 17:037.154

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın e-Devlet üzerinden vermiş olduğu yardımı yaklaşık bir senedir alıyordum, ancak 4 ...

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Video Hatası

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Video Hatası

Caner
Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Doğum Parası Başvurusu Onay Kısmında Sorun Oluyor

Aile SosyalHizmetler Bakanlığı Doğum Parası Başvurusu Onay Kısmında Sorun Oluyor

Gülsüm
Düzce Sosyal Yardımlaşma Başvurumu Kabul Etmedi!

Düzce SosyalYardımlaşma Başvurumu Kabul Etmedi!

Ece

Öne ÇıkanKonular