Tolga sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 22:43

Trendyol'da "Ahududu Store" isimli firmadan 5.09.2024 tarihinde aynı gün iki farklı sipariş verdim. 8695158965 numaralı ilk siparişimde gönderilen "Tropical Soft Line Asia Size s 250 ml" isimli ürünün 06.2024 tarihinde son kullanma tarihi geçmiş, 8695441059 numaralı ikinci siparişimde gönderilen "Tropical Soft Africa Herbivore Size m 250 ml" isimli ürünün ise 01.2024 tarihinde son kullanma tarihi geçmiş.
Ben bu kadar sorumsuz bir firma görmedim, kasıtlı olarak son kullanma tarihi geçmiş ve bozulmuş yem göndermekteler, daha önce de aynı şeyi yaptılar. Nasıl olsa iade etmekle uğraşmaz diye son kullanma tarihi geçmiş yem gönderiyorlar. Yemler küflenmiş hamur olmuş, 9 ay önce son kullanma tarihi geçmiş yem gönderilir mi?
Benim kargoya gidip bunları iade edecek vaktim yok, ürünlerin son kullanma tarihinin geçtiğine dair fotoğrafları çektim, yeni yem göndererek hatanızı ve zararımı telafi edin. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne konuyu intikal ettireceğim. Bu firmadan pet ürünü özellikle yem alacaklar da iki kere düşünsün derim çünkü aynı şeyi sürekli yapan bir firma.

22 Ocak 2025 16:56

Sahte Kedi Maması Şoku

13 Ocak 2025 22:25
Sahte Kedi Maması Şoku

24 Temmuz 2023 17:42
Şahikanur sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Gönderilen Kedi Kumu Siparişi Ve Çözülmeyen İade Sorunu

03 Haziran 2025 16:47