Agromeks Tarım Makineleri Katalog Verilerini Karşılamayan Makine!

Agromeks Tarım Makineleri Katalog Verilerini Karşılamayan Makine!
29 Aralık 2024 16:43325

Agromeks tarım makinelerinden aldığımız leopar 200 modeli taş kırma makinesi katalog verilerini karşılamıyor. Katalogda makine genişliği 205 cm iş genişliği 200 cm ağırlık 1820 kg diyor fakat bize gelen ürün 198 cm makine genişliği Elmasların olduğu bölüm iş genişliği 170 cm ekstra şaft takılı halde 1700 kg ağırlığı gelmekte bu ölçüler bir alt model olan leopar 170'in ölçülerine denk geliyor firma yetkilileri bu durumu kabul etmeyip ürünün doğru ölçülerde gönderildiğinde ısrar ediyor. Eğer ölçüler böyle doğruysa katalog verilerinde tüketiciyi yanıltmaya yönelik bir yanlışlık söz konusu eğer bilgiler yanlış değilse durum daha da vahim üzerinde her 200 yazan 200 olmuyormuş dikkat etmek lazım ürününün incelenmesini katalogda yazan boyutlarda ürün ile değişmesini değişim mümkün değilse ürünün iadesini talep ediyorum, aksi halde bütün katalog verileri TV kanalında tanıtım yapılırken makine boyutları hakkındaki verileri topladım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Tarimmakinasi.com Sıfır Ürünü İade Almıyor

12 Ağustos 2024 10:523.191

"Tekrardan firma ile iletişime geçtik, durumu detaylı olarak anlattık. Anlayış ile karşıladılar. Sorunumuz çözüldü, teşekkür ederiz."

Tarimmakinasi.com Sıfır Ürünü İade Almıyor

Nişancı Makina Nişancı Makine Sıfır Ürün İadesini Kabul Etmiyor