AFAD Hak Sahipliği Red Edilmesi

Hilal
25 Ekim 2023 09:30

Kahramanmaraş depreminde Malatya'da hem şehirdeki evim ağır hasarlı, hem de köydeki evimiz, farklı ilçelerde olmasına rağmen köy evi için hak sahipliğim reddedildi, bu nasıl bir adaletsizlik köyde ev olmadan nasıl olacak artı bu evler bedava verilmiyor, kendi imkanlarımla nasıl ev yapayım? Gerekli mercilere sesleniyorum lütfen mağdur etmeyin vatandaşları, lütfen, lütfen

25 Ekim 2023 09:16

Kahramanmaraş depreminde Malatya da hem şehir merkezindeki evim hem de köydeki evim ağır hasar aldı. Hak sahipliği köy evi için red cevabı geldi. Farklı ilçelerde olmasına rağmen ve biri köy evi olduğu halde sadece bir ev için hak sahipliği olabilirmiş. Bu vatandaşı mağdur etmektir. Köyde kendi imkanlarımla yeniden nasıl ev yapabilirim bu pahalılıkta lütfen rica ediyorum, gerekli mercilere sesleniyorum bu mağduriyetimi giderin.

Malatya

Bizim de hem Malatya merkezde hem ilçesinde evimiz ağır hasarlıydı bu hafta köydeki evi de yıktılar hak sahipliği sadece Malatya için çıktı köydeki ev için reddedildi bu insanlara köyü bağı bahçeyi tarlayı terk edin demek ama geçim kaynağı tarım olan insanlar nasıl terk etsinler şehirdeki evde de çocuklarını okutuyorlar hangisini seçsinler köy evlerini ayrı tutup yıkılan herkese hak sahipliği vermeleri lazım

Malatya

Bizim de hem Malatya merkezde hem ilçesinde evimiz ağır hasarlıydı bu hafta köydeki evi de yıktılar hak sahipliği sadece Malatya için çıktı köydeki ev için reddedildi bu insanlara köyü bağı bahçeyi tarlayı terk edin demek ama geçim kaynağı tarım olan insanlar nasıl terketsinler şehirdeki evde de çocuklarını okutuyorlar hangisini seçsinler köy evlerini ayrı tutup yıkılan herkese hak sahipliği vermeleri lazım

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hak Sahipliği Başvurusu
Afetzede Hak Sahipliği